Για νέο scooter μας προετοιμάζει η Royal Alloy

Υψηλών επιδόσεων το μοντέλο που περιμένουμε! Η γνωστή μάρκα των premium scooter που έχει κάνει αίσθηση στην αγορά μας τα τελευταία χρόνια, ετοιμάζει μια δυνατή παρουσίαση. Τι πιστεύετε ότι θα δούμε;

Με ένα λιτό teaser, ελάχιστες πληροφορίες και μια πρώτη «αινιγματική» φωτογραφία από την Royal Alloy Ελλάδος, θέτουν τις βάσεις για νέο επερχόμενο μοντέλο. Περιμένουμε την άφιξη του τον Σεπτέμβριο στην χώρα μας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η αντιπροσωπεία και το όνομα αυτού θα είναι Tigara Grande.  

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Προς το παρόν, η εταιρεία μας αποκαλύπτει ότι το μοντέλο θα φέρει ένα ακόμα «πατενταρισμένο ντιζάιν του παρελθόντος» προϊδεάζοντας μας άμεσα για ένα ρετρό scooter. Η κατασκευή του θα είναι φυσικά μεταλλική, στα αυστηρά στάνταρντ ποιότητας της Royal Alloy, με την χρήση αλουμινίου να μειώνει το βάρος. O κινητήρας του μοντέλου θα είναι 300 κυβικών και θα ανήκει σε μια νέα γενιά μοτέρ, με απόδοση 23,8 ίππων.
 
Στον εξοπλισμό του νέου μοντέλου θα περιλαμβάνεται ένα ακόμα hi-tech gadget, η συνδεσιμότητα με κινητό τηλέφωνο, αλλά και μια έγχρωμη οθόνη απεικόνισης ενδείξεων. Προφανώς, το Tigara Grande θα είναι το πιο εξελιγμένο μοντέλο της εταιρείας μέχρι τώρα!
 
Μείνετε συντονισμένοι, για περισσότερα…  
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »