net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To BikeAir είναι μικρό σε μέγεθος, φέρει δική του θήκη και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στη σέλα του συνεπιβάτη οποιασδήποτε μεσαίας/ μεγάλης μοτοσικλέτας.

Έτοιμο το μοτο air-condition. Επιτέλους!

Η αμερικάνικη Entrosys παρουσίασε το σύστημα ψύξης/ θέρμανσης για μοτοσικλετιστές το οποίο είναι πλέον άμεσα διαθέσιμο προς πώληση από την ιστοσελίδα της!

 
Αν είστε από εκείνους που πραγματικά βασανίζονται πάνω στη μοτοσικλέτα τους με το που ξεπεράσει το θερμόμετρο τους 30 βαθμούς Κελσίου ή πέσει κάτω από 10 τότε η νέα συσκευή της Entrosys που ονομάζεται BikeAir μοιάζει σωτήρια. 

Το BikeAir μπορεί να τοποθετηθεί στη σχάρα ή στη σέλα του συνεπιβάτη (προφανώς) οποιασδήποτε μεσαίας /μεγάλης μοτοσικλέτας. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν από τρία χρόνια αλλά μόλις φέτος κατάφερε να περάσει στην παραγωγή. Παίρνει ρεύμα από τη μοτοσικλέτα και τον κρύο ή ζεστο αέρα που παράγει τον διοχετεύει στο μπουφάν του αναβάτη μέσω ενός εύκαμπτου σωλήνα. Ο σωλήνας στέλνει τον αέρα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο γιλέκο που συνοδεύει τη συσκευή το οποίο φοριέται κάτω από το μπουφάν και μοιράζει την ψύξη /θέρμανση σωστά γύρω από το κορμό του αναβάτη. Το σύστημα της Entrosys διαθέτει τρία επίπεδα θέρμανσης, τρία ψύξης και τρία για απλό αερισμό και λειτουργεί μέσω ασύρματου τηλεχειριστηρίου.

Τέλος να πούμε ότι το σύστημα δεν χρησιμοποιεί αέρια που βλάπτουν το όζον, ενώ για την ψύξη / θέρμανση δεν υπάρχει ο «κομπρέσσορας» των κλασικών οικιακών συσκευών (τεχνολογία ψύξης στερεάς μορφής) για αυτό και το BikeAir είναι τόσο μικρό σε μέγεθος.

Η τιμή του ανέρχεται στα 1.136 ευρώ και οι πρώτοι 500 που θα το παραγγείλουν θα έχουν έκπτωση 17% και τελική τιμή κάτω από 950 ευρώ.


 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ