Θα είναι έτσι μια μελλοντική Suzuki Katana 125;

Ετοιμάζεται Suzuki Katana 125;

Η cult ταυτότητα της Suzuki Katana θα οδηγήσει και σε νέα μοτοσυκλέτα 125 κυβικών από την Suzuki που ετοιμάζεται; Δείτε τι ξέρουμε.

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Η επιτυχία της Suzuki Katana παγκοσμίως ήταν διόλου αμελητέα, ειδικά στον τομέα του status και της νοσταλγίας μέσα στην ρετρό μανία που χαρακτηρίζει τον χώρο. Μπορεί αυτό να οδηγήσει σε μια νέα μοτοσυκλέτα μικρότερου κυβισμού, για τους εκκολαπτόμενους φίλους της Katana; Ίσως ναι.

Το Ιαπωνικό περιοδικό Young Machine δημοσίευσε κάποιες πληροφορίες, μαζί με μία από τις χαρακτηριστικές ψηφιακές δημιουργίες του, μιλώντας μας για μια νέα Suzuki Katana 125. Οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι λίγες: Ουσιαστικά μιλάμε για ένα νέο μοντέλο, βασισμένο στο GSX-S 125 της Suzuki, με όλες τις απαραίτητες εμφανισιακές αλλαγές ώστε να μεταμορφωθεί σε Katana. Δείτε πόσο καλή δουλειά έκαναν οι καλλιτέχνες του Ιαπωνικού περιοδικού: Η μεταφορά των στοιχείων στυλ της «μεγάλης» Katana είναι πολύ επιτυχημένη.

Σας άνοιξε η όρεξη; Μην βιαστείτε να… φάτε, αφού οι λίγες πληροφορίες που υπάρχουν, μιλούν για ένα μοντέλο που θα απευθύνεται αποκλειστικά στην Ιαπωνική αγορά. Βέβαια, με την δυναμική των ευρωπαϊκών αγορών να είναι σαφής μέρα με την μέρα, δεν είναι απίθανο ότι η Suzuki θα αξιολογήσει μια πιθανή διάθεση του μοντέλου και εδώ. Όπως και να έχει, πρέπει να περιμένουμε για περισσότερες πληροφορίες.