Πως θα είναι άραγε ένα νέο Triumph Street Triple R;

Έρχεται νέο Triumph Street Triple R;

Πληροφορίες από την Μεγάλη Βρετανία μιλούν για μια «ενδιάμεση έκδοση» του Triumph Street Triple που θα τοποθετηθεί ανάμεσα στις S και RS. Δείτε περισσότερα…

Οι Βρετανοί δημοσιογράφοι του Motorcycle News ισχυρίζονται ότι έχουν στα χέρια τους «λαυράκι», όσον αφορά νέο μοντέλο της Triumph που έρχεται πολύ σύντομα. Πιο συγκεκριμένα, μιλούν για ένα νέο Street Triple R, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στις 11 Φεβρουαρίου.

Η νέα μοτοσυκλέτα θα τοποθετηθεί ανάμεσα στις Street Triple S και Street Triple RS δίνοντας τελικά στον αναβάτη την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε 3 μοντέλα της γκάμας. Ο διαχωρισμός θα γίνεται, μάλιστα, ακριβώς… στην μέση, καθώς όπως αναφέρεται σε τεχνικά χαρακτηριστικά που δημοσιεύθηκαν, το Street Triple R θα αποδίδει 118 ίππους (ακριβώς στην μέση μεταξύ των 113 του S και των 123 του RS). O τρικύλινδρος κινητήρας θα είναι πλήρως συμβατός με τις Euro5 προδιαγραφές.

Ανεπισήμως, οι πληροφορίες μιλούν για αναρτήσεις από την Showa, συγκεκριμένα το πιρούνι SFF εμπρός και ένα πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα θα προέρχονται από την Brembo (δαγκάνες M4.32). Επίσης, το Street Triple R θα φέρει την TFT οθόνη, με την οποία εξοπλίζεται και το RS, αλλά και τις 6 riding modes και το ABS με δυνατότητα απενεργοποίησης του RS.

Αν και ανεπίσημες, οι πληροφορίες λένε ότι το Street Triple R θα είναι πιο κοντά σε εμφάνιση στο RS από ότι στο S, ενώ η Triumph κάνει αναφορά για μια πολύ ανταγωνιστική τιμή στο νέο μοντέλο η οποία θα είναι «χαμηλότερη από του μοντέλου της προηγούμενης γενιάς». Πόσο πιστεύετε ότι θα κοστίζει η μοτοσυκλέτα; Υπομονή, μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου, όταν και περιμένουμε να την δούμε και επίσημα.