Είναι αυτή η επερχόμενη Ducati Panigale V4 Superleggera;

Είναι αυτή η επερχόμενη Ducati Panigale V4 Superleggera;

Είναι αυτή η επερχόμενη Ducati Panigale V4 Superleggera;

Έρχεται η Ducati Panigale V4 Superleggera;

Κατασκοπευτικές εικόνες αποκαλύπτουν την ύπαρξη και τις δοκιμές μίας νέας Ducati Panigale V4, που πιθανόν είναι η επόμενη Superleggera! Δείτε περισσότερα…

Από την παρουσίαση της 1199 Panigale και μετά, η Ducati έκανε παράδοση να παράγει κάθε μοντέλο της Panigale και σε μία Superleggera έκδοση, με μικρότερο βάρος και ακόμη καλύτερο επίπεδο περιφερειακών και εξοπλισμού. Φαίνεται ότι το εργοστάσιο ετοιμάζεται να κάνει ξανά το ίδιο και με την Panigale V4, αφού φωτογραφίες δείχνουν ένα «ύποπτο» μοντέλο να δοκιμάζεται.

Προσέξτε τις εικόνες: Η Panigale V4 που εμφανίζεται σε αυτές έχει μούτρο και πλαϊνά φέρινγκ από ανθρακόνημα, ενώ φαίνεται πως διατηρεί τα winglets και τους αεραγωγούς της Panigale V4R. Η πιο ισχυρή ένδειξη όμως, ότι εδώ μιλάμε για την V4 Superleggera, είναι οι τροχοί: Πρόκειται για τις ίδιες 10άκτινες ζάντες από ανθρακονήματα, που είδαμε και στην 1299 Superleggera.

Από αυτές τις πρώτες εικόνες, που εξασφάλισε το Motorcycle News, δεν φαίνεται αν η μοτοσυκλέτα θα χρησιμοποιεί το αλουμινένιο της πλαίσιο ή κάποιο ανθρακονημάτινο, ωστόσο τουλάχιστον σε αυτή την μοτό, το πίσω ψαλίδι είναι αλουμινένιο. Η εξάτμιση, ωστόσο, φαίνεται να είναι καινούργια και φτιαγμένη από τιτάνιο, ενώ τα περιφερειακά είναι κλασικά, κορυφαία με το πιρούνι να είναι το Ohlins NPX τεχνολογίας αερίου.

Κλασικά και… αγαπημένα δηλαδή, για άλλη μια φορά, από το Μπολωνέζικο εργοστάσιο, που ίσως παρουσιάσει το νέο μοντέλο στην παγκόσμια πρεμιέρα τον Οκτώβριο, ενώ –φυσικά- θα μιλάμε για μια μοτοσυκλέτα περιορισμένων κομματιών για… πολύ λίγους.