Multistrada V4 S Grand Tour
Multistrada V4 S Grand Tour
  • Multistrada V4 S Grand Tour
  • Multistrada V4 S Grand Tour

Multistrada V4 S Grand Tour

Ducati περιγράφει το νέο Multistrada V4 S Grand Tour ως μια μοτοσυκλέτα για αυτούς που θέλουν να ταξιδέψουν μεγάλες αποστάσεις «στην πρώτη θέση» και υποστηρίζει αυτά τα λεγόμενά της με ένα πλήρως εξοπλισμένο μοντέλο, έτοιμο να ορμήσει στους δρόμους του κόσμου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Η βάση του είναι το Multistrada V4 S και τα δύο μοντέλα έχουν το ίδιο επίπεδο τεχνολογίας και ηλεκτρονικών, όπως και τον ίδιο κινητήρα, αλλά με ένα νέο λουκ και επιπρόσθετες ανέσεις και εξοπλισμό.
 To νέο Multistrada GT ξεχωρίζει αμέσως μέσω του ειδικού χρωματισμού που έχει, με γκρίζα, μαύρα και κόκκινα στοιχεία. Οι πλαϊνές βαλίτσες ανήκουν στον στάνταρ εξοπλισμό του μοντέλου, δίνοντας 60 λίτρα αποθηκευτικού χώρου, ενώ ο ειδικός χρωματισμός τους ταιριάζει με το υπόλοιπο μοντέλο.
 Όπως περιμέναμε από ένα Grand Tourer, το κεντρικό σταντ βρίσκεται και αυτό στον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ για την υπόλοιπη σειρά Multistrada αποτελεί έξτρα αξεσουάρ. Aλλη μια αλλαγή είναι η ύπαρξη θερμαινόμενων γκριπ και θερμαινόμενης σέλας αναβάτη και συνεπιβάτη. H Ducati αφαίρεσε τo σταμπιλιζατέρ τιμονιού υποστηρίζοντας ότι δεν χρειάζεται πλέον, καθώς η νέα σχεδίαση δίνει αυξημένη σταθερότητα, ειδικά στις στροφές.
 Όσον αφορά τον τομέα των ηλεκτρονικών, αυτός κινείται στα υψηλά στάνταρ που έχει θέσει η Ducati στη σειρά Multistrada.
 Adaptive Cruise ControlBlind Spot Detectionραντάρ μπροστά και πίσω, σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικώνWheelie controlCornering ABS που αλλάζει ανάλογα με την κλίση της μοτοσυκλέτας, καθώς και Easy Lift Function (ELF).
 To ΕLF χαμηλώνει τη μοτοσυκλέτα όταν ο αναβάτης γυρνάει το κλειδί στη θέση ΟΝ, ώστε να καταστήσει πιο εύκολη την ανάβαση του αναβάτη στη μοτοσυκλέτα, ειδικά όταν αυτή είναι βαρυφορτωμένη, και όταν ο κινητήρας αρχίσει να δουλεύει, η μοτοσυκλέτα επιστρέφει στην αρχική της θέση, ανάλογα με το Riding mode που έχει επιλεχθεί. Επίσης έχουν προστεθεί νέα, βοηθητικά LED φωτιστικά σώματα και keyless τάπα ντεπόζιτου.
 Όλα αυτά τα ηλεκτρονικά ελέγχονται και πληροφορούν τον αναβάτη μέσω μιας TFT οθόνης 6,5”, με δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth και πλοήγησης.
 Η τιμή του Multistrada V4 S Grand Tour είναι 30.000 ευρώ.
 

Σελίδα 1Επίσημη πανελλήνια παρουσίαση των νέων Ducati του 2024!
Σελίδα 2Hypermotard 698 Mono
Σελίδα 3DesertX Rally
Σελίδα 4Multistrada V4 S Grand Tour
Σελίδα 5Multistrada V4 RS

DUCATI: Desert X Διψάει για περιπέτεια!