Το S01 είναι ένα ηλεκτρικό scooter που σας δίνει την ευκαιρία να μετακινηθείτε στην πόλη χωρίς παραχωρήσεις, χάρη στην υψηλή τελική των 127 χιλιομέτρων που προσφέρει.

Silence S01

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Ο σχεδιασμός του είναι αρκετά μοντέρνος με έντονες γωνίες που δίνουν μια πιο δυναμική εικόνα, καθώς και Full LED φωτισμό για μικρότερη κατανάλωση ενέργειας και σύγχρονη εμφάνιση. Ο brushless ηλεκτροκινητήρας των 7000W (9000W Peak Power) διαθέτει 3 επιλογές οδήγησης Eco, City, Sport και μπορεί να αναπτύξει τελική ταχύτητα 127 χλμ./ώρα! Στο Eco mode το σκούτερ διαθέτει περιορισμένη ταχύτητα (έως 70 km/h). Επιτρέπει όμως να εξοικονομείτε χρήματα και να μετακινείστε πολύ πιο χαλαρά. Στο City mode,  το S01 έχει περιορισμένη ταχύτητα τα 85 χιλιόμετρα την ώρα, προσφέροντας μία καλού επιπέδου απόδοση και πιο ισορροπημένη κατανάλωση. Στο Sport mode, η οδήγηση αγγίζει τα 100 χιλιόμετρα την ώρα, προσφέροντας μεγαλύτερη δύναμη και ταχύτητα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και μια πιο “αναγεννητική” πέδηση.

Το S01 διαθέτει επίσης επιλογή λειτουργίας όπισθεν (Reverse mode), όπου με τη βοήθεια ενός κουμπιού, τίθεται σε λειτουργία η όπισθεν και ο αναβάτης μπορεί εύκολα να πραγματοποιήσει επιτόπιους ελιγμούς χωρίς να χρειαστεί να σπρώξει το scooter προς τα πίσω. Η μπαταρία των 40 κιλών είναι αποσπώμενη για εύκολη φόρτιση στο σπίτι ή στο γραφείο και προσφέρει αυτονομία 149 χιλιομέτρων με μια πλήρη φόρτιση, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πηγή ενέργειας και για άλλες συσκευές 220V.

Το S01 προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης με επίπεδο πάτωμα και ευρύχωρη διπλή σέλα με αρκετό  χώρο για αναβάτη και συνεπιβάτη. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει 2 jet κράνη και αρκετά μικροπράγματα. Οι τροχοί 15 ιντσών μπροστά και 14 ιντσών πίσω, συμβάλουν στη σταθερότητα κατά την οδήγηση και την απορρόφηση των ατελειών στους δρόμους.

Το S01 είναι εξοπλισμένο με τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και πίσω με διπλά υδραυλικά αμορτισέρ, δίσκους 260 και 240 χιλιοστών εμπρός και πίσω αντίστοιχα καθώς και συνδυαζόμενο σύστημα φρένων (CBS): O αριστερός μοχλός φρενάρει και τους δύο τροχούς και ο δεξιός μοχλός φρενάρει τον μπροστινό τροχό και ενεργοποιεί την ανατροφοδοτούμενη πέδηση, βοηθώντας όχι μόνο στο φρενάρισμα αλλά και στην επαναφόρτιση της μπαταρίας.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δείτε και τα 133 μοντέλα της Εκθεσης