BARDAHL

    Για περισσότερα από 70 χρόνια η Bardahl Manufacturing Corporation, με έδρα το Seattle των ΗΠΑ, παράγει και διανέμει παγκοσμίως, κορυφαίας ποιότητας λιπαντικά και πρόσθετα που χρησιμοποιούνται σε κάθε είδος κινητήρα από αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, μέχρι ναυτιλία και αεροδιαστημική. Πρόκειται για μια πολυεθνική εταιρεία που διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 80 χώρες και διαθέτει εργοστάσια παραγωγής και συσκευασίας σε 8 από αυτές. Ο ιδρυτής της εταιρείας, Ole Bardahl, είχε πει χαρακτηριστικά: “Αν δεν μπορούμε να κάνουμε τα καλύτερα προϊόντα στο είδος τους, δεν θα τα κάνουμε καθόλου.” και αυτή είναι η φιλοσοφία της Bardahl μέχρι σήμερα και δεν είναι τυχαίο ότι τόσα χρόνια βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας.



    Η Αμερικάνικη εταιρεία έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με τους αγώνες και η καρό σημαία που υπάρχει στο λογότυπό της υποδηλώνει αυτό ακριβώς. Η Bardahl συμμετέχει παγκοσμίως σε πολλά διαφορετικά είδη αγώνων μοτοσυκλέτας με κορυφαίες ομάδες και οδηγούς να εμπιστεύονται τα προϊόντα της κερδίζοντας πρωταθλήματα, τίτλους και διακρίσεις. Τα προϊόντα της εξελίσσονται σε συνεργασία με τις αγωνιστικές ομάδες και μέσα από τους αγώνες δοκιμάζονται στις πιο απαιτητικές συνθήκες.
    Το 2020 η Sky Racing Team VR46 κατέκτησε τον τίτλο των κατασκευαστών στη Moto2, ενώ ο Andrea Locatelli έχει κατακτήσει δυο τίτλους, το 2019 και το 2020, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Supersport χρησιμοποιώντας το λιπαντικό μοτοσυκλέτας XT4R της Bardahl. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Andrea Verona, ο οποίος τη χρονιά που μας πέρασε στέφθηκε πρωταθλητής της κατηγορίας Ε1 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro.



    Τα λιπαντικά μοτοσυκλέτας της Bardahl προσφέρουν ανώτερες ιδιότητες μείωσης των τριβών και της φθοράς αποτρέποντας ταυτόχρονα τη διάβρωση. Για να πετύχει τόσο υψηλές επιδόσεις, εκτός του συνδυασμού βασικών λιπαντικών και προσθέτων, η Bardahl χρησιμοποιεί επιπλέον τεχνικές κατά την δημιουργία των προϊόντων της όπως Polar Plus formula Bardahl και Formula Bardahl Fullerence C60. Αφού λοιπόν προστατεύουν αποτελεσματικά αγωνιστικούς κινητήρες που δουλεύουν συνεχώς σε υψηλούς ρυθμούς, φαντάσου τι μπορούν να κάνουν για τον δικό σου κινητήρα.

    Ας γνωρίσουμε κάποια από τα σημαντικότερα λιπαντικά της Bardahl για 4χρονους κινητήρες.

    XT4R RACING 39.67

    Ειδικό λιπαντικό 100% συνθετικό που αναπτύχθηκε για αγωνιστική χρήση και δοκιμάστηκε στον αγωνιστικό χώρο του Motor Sport. Ιδανικό για Racing, Hypersport & Off-road. Σχεδιασμένο για να προσφέρει τη μέγιστη απόδοση για μοτοσυκλέτες 4T. Κατάλληλο για κινητήρες με ενσωματωμένα και ξεχωριστά κιβώτια ταχυτήτων, με υγρό ή στεγνό συμπλέκτη. Η χρήση βάσεων PAO και συνθετικών εστέρων στη σύνθεση και ειδικών πολυμερών με πολύ υψηλή σταθερότητα , επιτρέπει στα λιπαντικά της σειράς XT4-R C60 να διατηρούν το απαραίτητο ιξώδες του λαδιού σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασίας, εξασφαλίζοντας πάντα αποτελεσματική λίπανση, ακόμη και στις πιο ακραίες καταστάσεις. Προσαρμοσμένη χημεία MCO - προσαρμοσμένη ειδικά για μοτοσικλέτες μαζί με το Bardahl Polar Plus + Fullerene C60. Περιέχει πολυμερή ακτινωτής δομής πολύ υψηλής αντοχής. 

    JASO T 903 PERFORMANCE FOR WET CLUTCH

    SAE  0W-30, 5W-40, 10W-60

    XT4S C60

    Ειδικό λιπαντικό που προορίζεται για τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Δοκιμασμένο σε αγώνες, στο Motor Sport. Κατάλληλο για αγωνιστική χρήση. Προσφέρει μέγιστη απόδοση για μοτοσικλέτες 4T. Η χρήση ειδικών συνθετικών βάσεων και ειδικών πολυμερών καθώς και η προσαρμοσμένη χημεία MCO μαζί με τα πρόσθετα Bardahl Polar Plus και Fullerene C60 δημιουργούν μία ακτινική πολυμερή δομή με πολύ υψηλή αντίσταση στην διάσπαση και διατηρούν το σωστό ιξώδες του λαδιού σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών, εξασφαλίζοντας πάντα αποτελεσματική λίπανση ακόμη και στις πιο ακραίες καταστάσεις. Ειδικό για Racing, Hypersport, Sport-tourer & Off-road. 100% συνθετικό, περιέχει βάσεις PAO και συνθετικούς εστέρες.

    API SN / JASO MA-MA2

    SAE 5W-30, 5W-40, 10W-40, 10W-50, 10W-60

    XTC C60

    Λιπαντικό υψηλής απόδοσης για όλους τους κινητήρες, δοκιμασμένο στους αγώνες, προορίζεται για  απαιτητικούς χρήστες για αγωνιστικές και μη χρήσεις. Οι συνθετικές βάσεις υψηλής ποιότητας και τα ειδικά πολυμερή υψηλής αντοχής  διατηρούν το σωστό ιξώδες του λαδιού σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών, εξασφαλίζοντας συνεχή και αποτελεσματική λίπανση, στις πιο ακραίες συνθήκες οδήγησης και λίπανσης. Επίσης η προσαρμοσμένη χημεία MCO μαζί με τα πρόσθετα Bardahl Polar Plus και Fullerene C60 δημιουργούν μία ακτινική πολυμερή δομή με πολύ μεγάλη αντίσταση στην διάσπαση και διατηρούν το σωστό ιξώδες του λαδιού σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών. Αντιστέκεται στον σχηματισμό καταλοίπων, διασφαλίζοντας τη μέγιστη καθαρότητα του κινητήρα.  Κατάλληλο τόσο για χρήση στην πόλη όσο και για μεγάλες διαδρομές. Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής όλων των λιπαινώμενων μηχανικών μερών.

    API SN / JASO MA-MA2

    SAE

    STREET: 5W-40, 10W-30, 10W-40, 10W-50, 15W-50

    OFFROAD: 10W-40, 10W-50

    SCOOTER: 5W-40

    XTM

    Σχεδιασμένο για όλους τους κινητήρες υψηλής ισχύος.  Προσαρμοσμένη χημεία MCO μαζί με πρόσθετα Bardahl Polar Plus και Fullerene C60, ειδικά σχεδιασμένο για μοτοσικλέτες. Τα συγκεκριμένα πολυμερή έχουν πολύ μεγάλη αντίσταση στην διάσπαση, και δημιουργούν μία ακτινική πολυμερή δομή με υψηλή σταθερότητα. Αντιστέκεται στον σχηματισμό καταλοίπων, διασφαλίζοντας τη μέγιστη καθαρότητα του κινητήρα. Εξασφαλίζεται η μέγιστη απόδοση λίπανσης ακόμα και στην πιο επίπονη χρήση. Κατάλληλο τόσο για χρήση στην πόλη όσο και για μεγάλες διαδρομές

    API SN / JASO MA-MA2

    SAE

    STREET     10W-40, 15W-50, 20W-50   

    SCOOTER   5W-40, 10W-30, 10W-40 


    Όλη γκάμα λιπαντικών μοτοσυκλέτας της Bardahl είναι διαθέσιμη από τη Μπέζας & Λεών, μία από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσυκλετών στην Ελλάδα, καθώς ιδρύθηκε το 1918 και από τότε πρωταγωνιστεί στον χώρο του δικύκλου. Με στόχο την ολοκληρωμένη και άμεση ενημέρωση των αναβατών πάνω σε ότι αφορά τα λιπαντικά μοτοσυκλέτας της Bardahl, η εταιρεία δημιούργησε μια ξεχωριστή σελίδα στο Facebook. Ακολουθήστε τους για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της εταιρείας.

    Η γκάμα της Bardahl είναι πλήρης αφού περιλαμβάνει:
    • ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ 4ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ
    • ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ 4ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ
    • ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ
    • ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΑΝΑΕΡΤΗΣΗΣ
    • ΥΓΡΑ ΦΡΕΝΩΝ
    • ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΑ
    • ΓΡΑΣΑ
    • ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ
    • ΚΟΛΕΣ
    • ΑΝΤΙΣΚΟΥΡΙΑΚΑ - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ
    • ΣΠΡΕΙ ΒΑΦΗΣ

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)