Η Husqvarna επεκτείνει την ασφάλτινη γκάμα της με την Svartpilen 250, η οποία αποτελεί μια entry-level εναλλακτική στον κόσμο της ιστορικότερης εταιρείας μοτοσυκλετών.

Η Husqvarna επεκτείνει την ασφάλτινη γκάμα της με την Svartpilen 250, η οποία αποτελεί μια entry-level εναλλακτική στον κόσμο της ιστορικότερης εταιρείας μοτοσυκλετών.

Husqvarna Svartpilen 250
Husqvarna Svartpilen 250
  • Η Husqvarna επεκτείνει την ασφάλτινη γκάμα της με την Svartpilen 250, η οποία αποτελεί μια entry-level εναλλακτική στον κόσμο της ιστορικότερης εταιρείας μοτοσυκλετών.
  • Husqvarna Svartpilen 250
  • Husqvarna Svartpilen 250

Husqvarna Svartpilen 250

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Η Husqvarna Svartpilen 250 υιοθετεί πλήρως όλα εκείνα τα συστατικά που έκαναν την Svartpilen 401 να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή. Η χαρακτηριστική εμφάνιση που τιμά τις κλασσικές γραμμές είναι το περιτύλιγμα μιας entry-level μοτοσυκλέτας με κορυφαία τεχνολογία στην κατηγορία της και υψηλής ποιότητας περιφερειακά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η εμφάνιση του Svartpilen 250 ακολουθεί πιστά τις σχεδιαστικές γραμμές της Husqvarna, με ρετρό στοιχεία που επισφραγίζονται από τον κυκλικό προβολέα και τους ακτινωτούς τροχούς των 17 ιντσών. Το πλαίσιο τύπου χωροδικτύωμα είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα, ενώ πολλά εξαρτήματα του μοντέλου είναι φινιρισμένα με ανοδίωση. Το τιμόνι και το σχήμα της σέλας ολοκληρώνουν το scrambler look. Το εμπρός και το πίσω φωτιστικό σώμα είναι τύπου LED.

Η Svartpilen 250 διαθέτει τον κορυφαίο μονοκύλινδρο κινητήρα των 248cc ο οποίος παράγει 30 ίππους και 24Nm ροπής ενώ παράλληλα πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές EURO5. Το 6-τάχυτο κιβώτιο συνεργάζεται με μονόδρομο συμπλέκτη για ομαλότερη κατανομή της ισχύος σε απότομα κατεβάσματα.
 
Το μοντέλο του 2021 είναι εξοπλισμένο με τις κορυφαίες αναρτήσεις WP APEX οι οποίες διατηρούν τις ίδιες διαδρομές με το 401. Το αμορτισέρ έχει διαδρομή 142mm και ρυθμίζει ως προς την προφόρτιση ελατηρίου ενώ εμπρός συναντάμε ένα ανεστραμμένο σύστημα 43mm με διαδρομή 142mm. Οι αναρτήσεις λειτουργούν σε συνεργασία με τους τροχούς 17 ιντσών για να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα ανταπεξέλθει με ευκολία σε όλες τις συνθήκες. Οι διάσταση των ελαστικών είναι 110/70 μπροστά και 150/60 πίσω.
 
Τα κορυφαία φρένα της BYBRE (θυγατρική της Brembo) εξοπλίζουν και την Husqvarna Svartpilen 250 με μια δισκόπλακα εμπρός 320mm και τετραπίστονη ακτινικά τοποθετημένη δαγκάνα και πίσω με δισκόπλακα 230mm και διπίστονη δαγκάνα. Η τεχνολογία της Bosch δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και είναι εκεί με την δικάναλη μονάδα ABS 10.1MB, η οποίας διαθέτει δυνατότητα απενεργοποιήσης. Το συνολικό βάρος του Svartpilen 250 ανέρχεται στα 153 κιλά συμπεριλαμβανομένου και του ρεζερβουάρ καυσίμου, το οποίο έχει χωρητικότητα 9,5 λίτρα.
 
Η λιανική τιμή πώλησης του Husqvarna Svartpilen 250 είναι 4.990 ευρώ.