Εξατμίσεις VPR: Απόδοση και ποιότητα

Εξατμίσεις VPR: Απόδοση και ποιότητα

Κορυφαία υλικά, άψογο φινίρισμα και υψηλή ποιότητα είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τις εξατμίσεις τις VPR. Ας τις γνωρίσουμε.

Η εταιρεία VPR είναι μια από τις παλαιότερες επιχειρήσεις σχεδίασης και κατασκευής εξατμίσεων μοτοσυκλετών στην Ελλάδα. Τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της με την επωνυμία LPD ξεκίνησε κατασκευάζοντας εξατμίσεις για τα δίχρονα SACHS και ZUNDAPP της εποχής και μερικά χρόνια αργότερα για BMW. Οι εξατμίσεις αυτές ήταν αντίγραφα των γνήσιων εξατμίσεων. Αργότερα με την είσοδο των Ιαπωνικών εργοστασίων στην αγορά μοτοσυκλετών, η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε ακόμη περισσότερο στο χώρο των δίχρονων εξατμίσεων. Η αρχή έγινε με τα  RD 250 - 350 και συνεχίστηκε με τα TZR 125 - 250. Η είσοδος της εταιρείας στο χώρο των βελτιωτικών εξατμίσεων ήταν επιτυχημένη. BEST SELLER των δίχρονων εξατμίσεων αποτέλεσε η χειροποίητη εξάτμιση των Ζ 125 και Ζ 200.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »




Η κορυφαίας ποιότητας κατασκευή, οι επιδόσεις και η συνεχής εξέλιξη τους, έφεραν τις εξατμίσεις αυτές στη πρώτη θέση των πωλήσεων στις αντίστοιχες κατηγορίες μοτοσυκλετών. Στις αρχές τις νέας χιλιετίας έγιναν τα πρώτα βήματα στην κατασκευή τετράχρονων βελτιωτικών εξατμίσεων. Το 2003 χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το λογότυπο Protech και ένα χρόνο αργότερα η χρήση ανοξείδωτου χάλυβα στην κατασκευή των εξατμίσεων. Η VPR σήμερα κατασκευάζει δίχρονες και τετράχρονες βελτιωτικές εξατμίσεις. Χρησιμοποιώντας τις εξατμίσεις της εταιρείας έχετε αύξηση της απόδοσης του κινητήρα, βελτίωση της εμφάνισης της μοτοσυκλέτας σας και μείωση του βάρους.

Με ένα κλικ στο vprperformance.com μπορείτε να δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σε υλικά, σχέδια και χρώματα για να δώσετε στη μοτοσυκλέτα σας το προσωπικό σας στιλ και να την κάνετε ξεχωριστή.

Για περισσότερες πληροφορίες:              

Νικολάου Πλαστήρα 52               
Αγιος Δημήτριος, 17341               
info@vprperformance.com

Τηλέφωνα
+30.2104256497
+30.2104256497

www.vprperformance.com