Έδινες 38.000 ευρώ για αυτό το πράγμα;

Αυτό το τουλάχιστον… αντισυμβατικό τρίτροχο, με μοτέρ και «ψυχή» BMW και ολίγον από… McLaren F1, βρίσκεται σε πώληση και ψάχνει έναν νέο ιδιοκτήτη. Θα αγοράζατε ποτέ κάτι τέτοιο;

Τα τρίτροχα οχήματα, ειδικά αν μοιάζουν περισσότερο σε αυτοκίνητα παρά σε μοτοσυκλέτες, είναι πάντα το «μαύρο πρόβατο» της αυτοκίνησης, για ιδιαίτερα γούστα. Το συγκεκριμένο τρίτροχο, που σας παρουσιάζουμε εδώ, είναι για ακόμα πιο ιδιαίτερα γούστα! Ωστόσο, παρά την παράξενη εμφάνιση του, το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί, είτε το πιστεύετε είτε όχι, μια αυθεντική BMW. Πρόκειται για το Modulo Car M89, το οποίο κατασκευάστηκε το 1997.
 
Στο εμπρός μέρος του, το M89 θυμίζει λίγο την πασίγνωστη McLaren F1 με το χαρακτηριστικό σχήμα των φώτων, αλλά και την κεντρικά τοποθετημένη θέση οδήγησης. Ωστόσο, από την μέση και πίσω, το Modulo θυμίζει περισσότερο μοτοσυκλέτα και μάλιστα τύπου mono tracer, πλήρως κλεισμένη περιμετρικά. Τα ελαστικά του M89 είναι τύπου αυτοκινήτου και αυτό, διότι το όχημα δεν γέρνει, όπως άλλα παρόμοια, αλλά στρίβει περισσότερο σαν αυτοκίνητο.
 
Για την παροχή ισχύος σε αυτό το δημιούργημα, η BMW είχε επιλέξει τον τρικύλινδρο κινητήρα της Κ 75, o οποίος αποδίδει 70 ίππους και φέρει σασμάν 5 σχέσεων. ΟΚ, δεν μιλάμε και για την ισχυρότερη μονάδα ισχύος (με τα σημερινά στάνταρ), αλλά το όχημα δεν ξεπερνά τα 470 κιλά σε βάρος. Το όχημα είναι διθέσιο, με την μία θέση πίσω από την άλλη, σαν κόκπιτ μαχητικού αεροσκάφους ενώ σύμφωνα με την αγγελία, είναι σε άριστη κατάσταση, μέρος μιας μικρής παραγωγής και έχει μόνο 1.000 χιλιόμετρα στο ρολόι.
 
Πόσα ζητά ο πωλητής για αυτό το όχημα; Ούτε λίγο ούτε πολύ, 38.000 ευρώ! Πιστεύετε ότι αξίζει τα λεφτά του;