• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

KYMCO X-town CT300 2020

KYMCO X-town CT300 2020

EICMA 2019: Νέο KYMCO X-town CT300

 

Μία πρόταση που γεφυρώνει τα GT Scooters με τα μοντέλα επίπεδης ποδιάς, το KYMCO X-Town CT300 έκανε το ντεμπούτο του στην έκθεση του Μιλάνου. Δείτε περισσότερα.

Η KYMCO, μετά την παρουσίαση του X-Town CT 125 πέρσι, προχώρησε και στα μεγαλύτερα κυβικά: Αυτό είναι το X-Town 300 CT, με τα γράμματα να αναφέρονται στην λέξη «city», δηλαδή πόλη. Το νέο X-Town  300 CT συνδυάζει τον κινητήρα των 300 κυβικών με λύσεις αυξημένης πρακτικότητας για αστική χρήση.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο δεν φέρει κεντρικό τούνελ (όπως π.χ. το X-Town 300), αλλά επίπεδο πάτωμα, το οποίο εκτός από χώρο μεταφοράς αντικειμένων προσφέρει και ευκολότερη πρόσβαση στο scooter. Κάτω από την σέλα, ο αναβάτης μπορεί να φιλοξενήσει ένα full-face κράνος, ενώ η ίδια η σέλα έχει ύψος μόλις 765 χιλιοστά από το έδαφος. Μεταξύ αναβάτη και συνεπιβάτη παρεμβάλλεται μαξιλαράκι μέσης, για ακόμη μεγαλύτερη εργονομία και άνεση στις παρατεταμένες διαδρομές.Το μοντέλο χρησιμοποιεί τροχούς 13 ιντσών (όπως αντίστοιχα και το X-Town 300, δηλαδή), ενώ σύμφωνα με όσα ξέρουμε, ο κινητήρας δεν θα έχει αλλαγές (η ισχύς του δηλαδή θα κυμαίνεται στους 25 ίππους). Το μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο στα μέσα του 2020, ενώ περιμένουμε περισσότερα και για την δική μας αγορά.
 

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ