Harley-Davidson Pan America

Harley-Davidson Pan America

Harley-Davidson Pan America

Harley-Davidson Pan America

Harley-Davidson Pan America

Harley-Davidson Pan America

EICMA 2019: Harley-Davidson Pan America

Το σχέδιο της Harley-Davidson για την προσθήκη νέων, διαφορετικού χαρακτήρα μοντέλων στην γκάμα της παίρνει σάρκα και οστά την φετινή χρονιά με την παρουσίαση του νέου Pan America . Δείτε περισσότερα…

Η Αμερικάνικη εταιρία παρουσίασε πέρσι ένα πλάνο για επόμενα έτη, το οποίο περιελάμβανε την προσθήκη νέων μοντέλων έξω από τα συνηθισμένα μονοπάτια που μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα.  Η αρχή γίνεται με το Pan America και είναι η απόδειξη ότι η Harley-Davidson βαδίζει πλέον σε μια διαφορετική κατεύθυνση.

Το Pan America είναι μια μοτοσικλέτα περιπέτειας και αντανακλά την προσπάθεια της εταιρία να δημιουργήσει ένα ελκυστικό μοντέλο  που αναμειγνύει πετυχημένο τουρισμό και περιπέτεια σε ένα φιλικό πακέτο.

Τροφοδοτείται από τον ολοκαίνουργιο δικύλινδρο κινητήρα σε V-twin διάταξη  φυσικά. Ο υγρόψυκρος  Revolution Max έχει χωρητικότητα 1250 κυβικών εκατοστών και αποδίδει 145 ίππους και περισσότερα από 12,5 κιλά ροπής στον πίσω τροχό. Τα νούμερα με μια πρώτη ανάγνωση είναι αρκετά ενδιαφέροντα, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν και από το πόσο βαρύ θα είναι το Pan-Am.

Για τα πλήρη στοιχεία του Pan America θα πρέπει να κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή μέχρι το 2020, όταν και έχει προγραμματιστεί το λανσάρισμα του νέου μοντέλου στην αγορά.