Ducati Multistrada V4 Rally 2023

Ducati Multistrada V4 Rally 2023

Ducati Multistrada V4 Rally: Το «τανκ» από την Ιταλία!

Η Multistrada V4 ακονίζει τα δόντια της με την έκδοση Rally, η οποία είναι σχεδιασμένη για ατελείωτα χιλιόμετρα, με ένα ή δύο άτομα και επίπεδο εξοπλισμού που προκαλεί παράκρουση.

Παρουσιάστηκε επίσημα η Ducati Multistrada V4 Rally

Η Ducati παρουσιάζει μία ακόμα έκδοση της Multistrada V4, ονόματι «Rally». Η ιταλική εταιρεία πηγαίνει την κορυφαία Adventure μοτοσυκλέτα της ένα βήμα παραπάνω, εξοπλίζοντας την με πράματα και θάματα, για ένα εντυπωσιακό επίπεδο ταξιδιωτικής ικανότητας και παρεχόμενης άνεσης. Ας δούμε αναλυτικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ρεζερβουάρ 30 λίτρων και αλλαγές στις ημιενεργητικές αναρτήσεις

Η Ducati Multistrada V4 Rally φέρει μεγαλύτερο ρεζερβουάρ καυσίμου που αγγίζει τα 30 λίτρα, αυξάνοντας περαιτέρω τις αποστάσεις μεταξύ των στάσεων για ανεφοδιασμό. Οι αναρτήσεις είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενες τελευταίας τεχνολογίας, αφού πέρα από την δυνατότητα ρύθμισης και αντίδρασης τους σε πραγματικό χρόνο, με την χρήση των πλήκτρων της μοτοσυκλέτας, προσφέρουν και δυνατότητα Autoleveling, που κρατά την μοτοσυκλέτα σε σταθερό υπόβαθρο συμπεριφοράς, ανάλογα με την κατάσταση φόρτωσης στην οποία βρίσκεται η μοτοσυκλέτα ανά πάσα στιγμή. Οι διαδρομές των αναρτήσεων αγγίζουν τα 200 χιλιοστά, έχουν αλλαγές στην χαρτογράφηση του συστήματος ελέγχου Skyhook DSS EVO. Παράλληλα, προσφέρουν λειτουργίες αυτόματου χαμηλώματος, για ευκολότερη πρόσβαση στην μοτοσυκλέτα, αλλά και Easy Lift για πιο εύκολο σήκωμα της τελευταίας από το σταντ!
 

Σχεδιασμένο με το «δικάβαλο» σε πρώτο πλάνο

Η Ducati τονίζει ιδιαίτερα, ότι η Multistrada V4 Rally έχει σχεδιαστεί για ταξίδια με δύο άτομα. Ως εκ τούτου, η ζελατίνα είναι φαρδύτερη και ψηλότερη (20 και 40 χιλιοστά αντίστοιχα), η ουρά της μοτοσυκλέτας είναι πιο μακριά και οι βάσεις για τις βαλίτσες βρίσκονται πιο πίσω, για πιο άνετη φιλοξενία του συνεπιβάτη. Και τα 4 μαρσπιέ φέρουν ελαστικά παρεμβύσματα, ενώ του αναβάτη είναι και πιο φαρδιά πλέον. Παράλληλα, θα υπάρχουν επιλογές για διαφορετικά ύψη σέλας, τόσο για τον αναβάτη όσο και για τον συνεπιβάτη.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »