LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

O Dovizioso είναι ευχαριστημένος που ο Lorenzo έμεινε μπροστά του, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε να φτάσει τους πρωτοπόρους.

Dovizioso: Δεν ένιωσα να με καθυστερεί ο Lorenzo

Διαβάστηκε από 3.105 αναγνώστες (14/11/2017)

Ο Andrea Dovizioso δεν πιστεύει ότι ο Lorenzo τον καθυστερούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα στη Βαλένθια.

mototriti Team

Για να είχε ελπίδες να κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα έπρεπε ο Dovizioso, να κερδίσει τον αγώνα, αλλά έπεσε στον 25ο γύρο, λίγο μετά από τον ομόσταυλό του Jorge Lorenzo. Οι δύο αναβάτες είχαν την τέταρτη και την πέμπτη θέση για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και η ομάδα ζήτησε μέσω κωδικοποιημένων μηνυμάτων από τον Lorenzo να αφήσει τον Dovizioso να περάσει. Ο Ισπανός, όμως παρέμεινε μπροστά και ο Dovizioso είναι χαρούμενος που το έκανε γιατί δεν θα μπορούσε αλλιώς να φτάσει τους πρωτοπόρους.

Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος γιατί προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος και όλα τα ενδεχόμενα ήταν ανοιχτά 10 γύρους πριν το τέλος. Βελτιωθήκαμε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά δεν ήμασταν αρκετά γρήγοροι. Πραγματικά πίεζα στο όριο από τον πρώτο γύρο. Στην αρχή ήθελα να περάσω τον Jorge, αλλά σε κάποιες στροφές ήμουν πιο αργός. Εκείνος έδινε έναν καλό ρυθμό. Ήταν καλό που τον ακολουθούσα και μπορούσα να μείνω κοντά στους πρώτους, αλλά ξεπεράσαμε το όριο και κάναμε λάθος. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένη από το φετινό πρωτάθλημα. Όταν είδα την έξοδο που είχε ο Maqruez δεν ενθουσιάστηκα γιατί ήδη πίεζα στο 100% και δεν είχα τη ταχύτητα να επιτεθώ στους μπροστά.»

MICHELIN
AUTOAGORA