• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το MP3 είναι δεσποτικού μεγέθους: Αρκετά μακρύ, φαρδύ και ψηλό. Γεμιζει το μάτι σου εύκολα θυμίζοντας αυτοκίνητο στις λεπτομέρειες.

Το MP3 είναι δεσποτικού μεγέθους: Αρκετά μακρύ, φαρδύ και ψηλό. Γεμιζει το μάτι σου εύκολα θυμίζοντας αυτοκίνητο στις λεπτομέρειες.

Εμφάνιση-ποιότητα

To MP3 ξεχωρίζει σε κάθε περίπτωση. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευμεγέθες όχημα, τουλάχιστον στα στάνταρ ενός mega scooter που κάνει την παρουσία του απόλυτα αισθητή όπου βρεθεί. Σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, οι σχεδιαστικές αλλαγές εντοπίζονται στην νέα ζελατίνα, την σέλα, τις λεπτομέρειες του φινιρίσματος και την γρίλια του ψυγείου εμπρός. Οι κόκκινες λεπτομέρειες στα ελατήρια των αναρτήσεων, τις ζάντες και τα λογότυπα, προσθέτουν μια σπορ πινελιά, όπως κάνουν και οι δίσκοι φρένων «μαργαρίτες». Ωστόσο, η premium αίσθηση παραμένει παρούσα, ειδικά στο ταμπλό, τις χειρολαβές και την ουρά που αποπνέει εικόνα αυτοκινήτου. 


Ποιοτικά, τα στάνταρ στα οποία μας έχει συνηθίσει η Piaggio τηρούνται κατά γράμμα. Χωρίς να συναντάμε υπερβάσεις και με την εξαίρεση ορισμένων τριγμών που εμφανίζονται υπό συνθήκες από μπροστά, τα υλικά των κομματιών και η συναρμογή τους στο MP3 είναι υψηλής ποιότητας και την ίδια αίσθηση αποπνέει το εξωτερικό φινίρισμα. 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ