Η μεγάλη σέλα προσφέρει άνεση ακόμα και μετά από πολύωρη οδήγηση.

Μπορεί να έχουμε να κάνουμε με μια ρετρό μοτοσυκλέτα, όμως η ύπαρξη της θύρας USB σε επαναφέρει στο παρόν.

Aνεση - Εργονομία

Το Scrambler μπορεί να είναι minimal σε μέγεθος μοτοσυκλέτα, αλλά προσφέρει μεγάλα επίπεδα άνεσης. Η όμορφη μονοκόμματη σέλα με τις εγκάρσιες πτυχώσεις έχει πλούσιο και μαλακό αφρώδες και δεν θα κουράσει ακόμα κι αν το αναβάτης αποφασίσει να κάνει περισσότερα από 100 χιλιόμετρα συνεχόμενα. Το ύψος της από το έδαφος είναι πολύ χαμηλό και τα πόδια δεν έχουν πρόβλημα να πατήσουν με ασφάλεια στο έδαφος. Ο συνεπιβάτης απολαμβάνει εξίσου την αφράτη σέλα και έχει μια μεταλλική μπάρα πίσω του για να κρατιέται. Βέβαια, το συνολικό μήκος της σέλας θα στριμώξει τα δύο άτομα και δεν προσφέρεται για μακρινές αποστάσεις, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε τέτοιες απαιτήσεις από μια μοτοσυκλέτα 125 κυβικών. 


Το φαρδύ τιμόνι είναι σχετικά μακριά από τον κορμό του αναβάτη και σε αναγκάζει να σκύψεις ελαφρώς προς τα εμπρός, αλλά μην πάει ο νους σας στο κακό καθώς σε βάζει απλά σε μια πιο επιθετική στάση, χωρίς όμως να πέφτει βάρος στους καρπούς. Τα μαρσπιέ είναι αρκετά χαμηλά και εύκολα θα ξύσουν την άσφαλτο όταν αποφασίσεις να βρεις τα όρια κλίσης. Το λάστιχο που έχουν μπορεί να αφαιρεθεί για χρήση στο χώμα, αλλά βγάζοντάς τα, οι κραδασμοί του κινητήρα γίνονται πιο αισθητοί. Το κομψό στρογγυλό όργανο περιλαμβάνει αναλογικό στροφόμετρο και μια μικρή ψηφιακή οθόνη που έχει ταχύμετρο, ολικό χιλιομετρητή, στάθμη καυσίμου, και ένδειξη επιλεγμένης σχέσης στο κιβώτιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον εξοπλισμό του Scrambler υπάρχει και θύρα USB στα αριστερά του προβολέα για εύκολη τροφοδοσία συσκευών.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • ΒΒΒ

    Ξεκίνησε η Triumph με τα modern classics και τα scrambler, έγιναν μόδα και τώρα ο κάθε κακομοίρης πάει και βγάζει ό,τι να ναι και το λέει scrambler. Παπί θα βγάλουν σε λίγο και θα το πούνε scrambler. εν τω μεταξύ, τι scrambler είναι με τη εξάτμιση κάτω? ντεπόζιτο πιο αντιγραφή πεθαίνεις.