net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Λιτός βίος στα όργανα, πάντως πέραν ίσως ενός χιλιομετρητή δε βρίσκουμε σημαντική έλλειψη. Κάτω από το κοντέρ βρίσκεται και δείκτης βενζίνης.

Δύο πρακτικά ανοικτά ντουλαπάκια στην ποδιά είναι ό,τι πρέπει για είδη άμεσης πρόσβασης, όπως λ.χ. ένα μπουκαλάκι νερό.

Σέλα για δύο, αρκεί να μην είναι αμφότεροι μεγαλόσωμοι.

Πίσω η βενζίνη, μπροστά ένας χώρος για πολλά περισσότερα από όσα θα περίμενε κανείς σε ένα scooter αυτής της κατηγορίας

Ανεση / Εργονομία: Μικρό στο μάτι

Ο υπογράφων δεν διατίθεμαι σε οικονομική συσκευασία. Διαθέτοντας άπλετο μέγεθος σε όλες τις διαστάσεις πραγματικά εξεπλάγην από το πόσο άνετα βρήκα τη θέση μου στο φαινομενικά μικροσκοπικό scooter. Αν απορείτε για τη διαφωνία των φωτογραφιών με τα λεγόμενά μου, είναι επειδή για την περίσταση επιλέχθηκε ένα σαφώς πιο καλλίγραμμο μοντέλο.

Στη σέλα του Address το σώμα έρχεται σε μια φυσικότατη θέση, το τιμόνι βρίσκει τα χέρια σε ξεκούραστη γωνία και ο χώρος για τα πόδια είναι επαρκέστατος.

Αντίστοιχα αναπάντεχη είναι και η σέλα του καθαυτή. Δύσκολα θα χωρέσει άλλος ένας ενήλικος των δικών μου διαστάσεων ως συνεπιβάτης, αλλά δύο πιο μικρόσωμοι επιβαίνοντες θα κάνουν μια χαρά άνετα κάθε διαδρομή χωρίς να στριμωχτούν και πολύ. Αν τώρα τυγχάνετε σεβαστών διαστάσεων, ως και του λόγου μου, το Address μάλλον θα αποδειχθεί κομματάκι «μονόσελο». Παρόλα αυτά για μικρές αποστάσεις όλα γίνονται, αρκεί να υπάρχει θέληση και λίγο συναίσθημα. Το δοκίμασα με φίλο αναλόγων διαστάσεων, δεν το λέω απλώς για εντυπώσεις. Δε θα διέσχιζα το Λεκανοπέδιο μαζί του, αλλά μια διαδρομή 15 χιλιομέτρων ως το κέντρο τη διεκπεραιώσαμε γρήγορα και χωρίς δράματα.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ