net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μικρό και ευέλικτο, το Address είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.

Σε ταχύτητες πόλης είναι απλά ακαταμάχητο με τους 14ρηδες τροχούς του.

Οικονομικό σε κατανάλωση και συντήρηση, προσιτό στην αγορά, τι άλλο να θέλει κανείς;

Το Address είναι εξοπλισμένο με τα απολύτως βασικά, μα ξεχωρίζει από τους τεράστιους αποθηκευτικούς χώρους για το μέγεθός του.

Δοκιμάζουμε Suzuki UK110 Address

Η Suzuki επιστρέφει σε μια κατηγορία από την οποία απείχε για χρόνια και βάζει γκολ από τα αποδυτήρια. Το Address είναι μικρό εκεί που χρειάζεται και τεράστιο εκεί που μετράει.

 
+: Ευελιξία, Οικονομία, Αποθηκευτικοί χώροι, Μεγάλοι τροχοί
-: Δικάβαλο στρίμωγμα
 
Χρώματα: Λευκό, Μαύρο, Ασημί
Τιμή: 1.940 ευρώ
 
Πάνε πολλά χρόνια που δεν έχουμε δει συμμετοχή της Suzuki στις μικρές κατηγορίες των scooter. Έχοντας στη γκάμα της μέχρι πρόσφατα το Sixteen και πλέον μόνο τα Burgman, ήταν καιρός για την ιαπωνική εταιρεία να ξαναμπεί στο παιχνίδι των σούπερ οικονομικών δικύκλων τώρα που οι καιροί το απαιτούν. Η Suzuki όχι μόνο δε μας απογοητεύει, μα επιστρατεύει ένα ισχυρό όπλο σε συσκευασία τσέπης.
Το Address παρουσιάστηκε πέρυσι στην Intermot της Κολωνίας και πριν λίγες εβδομάδες κατέφτασε στα μέρη μας για να μπει δυναμικά στην αγορά. Εφόδιά του είναι η πολύ προσιτή τιμή απόκτησης, η ποιότητα κατασκευής, που είναι αισθητά ανώτερη της τιμής του, και η απόλυτη απλότητά του που εγγυάται οικονομική συντήρηση. Δεν είναι όμως όλα μικρά και τριανταφυλλένια πάνω του, κρύβει εκπλήξεις το Address και είναι ώρα να ξετυλίξουμε το κουβάρι των αποκαλύψεών τους.
 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ