net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η ευχάριστη αίσθηση του μικρού βάρους και το τιμόνι που κόβει πολύ είναι τα μεγάλα όπλα του Burgman στους μποτιλιαρισμένους δρόμους της πόλης.

Οδηγώντας: Περιαστικό GT

Το Burgman 200 κινείται με χαρακτηριστική άνεση στο αστικό τοπίο προκαλώντας ευχάριστη έκπληξη στον αναβάτη του από τα πρώτα κιόλας μέτρα. Το βάρος είναι αισθητά χαμηλό και μοιάζει ακόμη μικρότερο χάρη στη σωστή κατανομή του αλλά και στη χαμηλή σέλα που απέχει από το έδαφος μόλις 735 χλστ. Το πλάτος δεν είναι μεγάλο και σε συνδυασμό με το μικρό κόψιμο του τιμονιού ο αναβάτης πιάνει τον εαυτό του να ελίσσεται με ταχύτητα και όρεξη που δεν συνάδει με το κυριλέ παρουσιαστικό του Burgman. Το scooter της Suzuki βγάζει έναν ψευδοσπόρ χαρακτήρα σε αυτές τις συνθήκες και το μόνο που προσπαθεί να χαλάσει την εικόνα είναι η ήπια, όπως είπαμε, μετάδοση. Στις χαμηλές ταχύτητες μεταφέρει αργότερα από το ιδανικό τις εντολές του αναβάτη στο δρόμο και δυσχεράνει ελαφρώς τους ελιγμούς ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Σε αυτό το σημείο, ωστόσο, ο αναβάτης κινείται ήδη με ρυθμό που μάλλον δεν υπολόγιζαν οι άνθρωποι της Suzuki! Την αυτοπεποίθηση του ενισχύει και η δεμένη αίσθηση του Burgman. Το πλαίσιο είναι όσο ενδοτικό χρειάζεται, οι αναρτήσεις είναι σφιχτές στη λειτουργία τους αλλά δεν κοπανάνε και τα φρένα περνούν άμεσα τις εντολές στο δρόμο προσφέροντας γραμμική απόδοση και καλή αίσθηση. 

Μια χαρά τα καταφέρνει το Burgman στο κέντρο και το ίδιο δυνατά συνεχίζει και στον αυτοκινητόδρομο. Εκεί αναλαμβάνει η πολύ καλή κάλυψη από τον αέρα, το δυνατό μοτέρ και φυσικά η μεγάλη σέλα που θα σας κρατήσει ξεκούραστους ακόμη και αν βρίσκεστε πάνω της όλη μέρα. Το GT scooter είναι τόσο καλό σε αυτές τις συνθήκες που αν έχετε λίγη υπομονή (υπολογίστε μέση ωριαία γύρω στα 120 χλμ./ώρα αν είστε μόνος) θα αποδράσετε με αξιώσεις σε κάποιο κοντινό προορισμό ή, αν το λέει η καρδιά σας, έως την άλλη άκρη της Ελλάδας!

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ