net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στο πνεύμα των μεγαλύτερων Burgman ο χώρος κάτω από τη σέλα βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας. Θα χωρέσει δύο full face για πλάκα!

Τα ντουλαπάκια στο τιμόνι έχουν συνολική χωρητικότητα επτά λίτρα και είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στην καθημερινότητα. Το μεγάλο φέρει και κλειδαριά.

Χώροι: Σε καλομαθαίνει

Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι άλλος ένας τομέας όπου το Burgman διαπρέπει. Στον φωτιζόμενο χώρο των 41 λίτρων κάτω από τη σέλα, η οποία στέκεται ανοιχτή με αμορτισέρ, θα βολέψετε εύκολα δύο κράνη κλειστού τύπου ακόμη και αν αυτά φέρουν αεραγωγούς. Παράλληλα θα περισσέψει άλλος λίγος χώρος (!) μπροστά για κάποια μικροπράγματα. Χώρους φυσικά θα βρείτε στην περιοχή της ποδιάς και στο μεγάλο ντουλαπάκι, κάτω από το τιμόνι, που φέρει και κλειδαριά. Αυτό χωρίζεται πρακτικά σε δύο μέρη με το αριστερό να έχει και 12βολτη παροχή ρεύματος. Επιπλέον χώρο, για το κερασάκι στην τούρτα, θα βρείτε στο ντουλαπάκι στα δεξιά του τιμονιού που βολεύει για το πορτοφόλι ή το κινητό σας. Αν θέλετε και άλλο (πόσο πια!) υπάρχει και έξτρα Top Case, για να ξεκινήσετε επιτέλους εκείνη τη μίνι μετακόμιση.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ