Αυτό είναι το Scrambler 1200...

Αυτό είναι το Scrambler 1200...

...ενώ αυτό, είναι το Speed Twin.

Διέρρευσε το Triumph Scrambler 1200

Φωτογραφίες από το παγκόσμιο συνέδριο των αντιπροσώπων της Triumph, που αποκαλύπτουν τα Scrambler 1200 και Speed Twin, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο! Δείτε τα εδώ…

Σήμερα, περιμένουμε την αποκάλυψη του νέου Triumph Scrambler 1200 και επίσημα, ωστόσο όταν έχεις να κάνεις με μια «άτυπη» αποκάλυψη του μοντέλου σε παγκόσμιο συνέδριο, είναι αδύνατον να συγκρατήσεις πληροφορίες από το να διαρρεύσουν. Έτσι φαίνεται να έγινε και στην περίπτωση τόσο του Scrambler 1200, όσο και του Speed Twin, δύο μοντέλα της Triumph που τα περιμένουμε και στην EICMA.

Μπορεί το μεν Scrambler 1200 να το έχουμε δει ήδη σε αρκετά teaser videos, ωστόσο η παρουσία του Speed Twin ήταν κάτι που μαθεύτηκε με πλάγιο τρόπο, μέσα από έγγραφα καταχωρήσεων προδιαγραφών ρύπων στην Αμερική.



Μετά την αποκάλυψή του από το γεγονός της παγκόσμιας συνάντησης των αντιπροσώπων της εταιρείας, μαθαίνεται ότι η μοτοσυκλέτα θα χρησιμοποιεί τον μεγάλο δικύλινδρο των 1.200 κ.εκ., ο οποίος εξοπλίζει επίσης τις Thruxton και Bonneville T120. H μοτοσυκλέτα όμως φαίνεται εξοπλισμένη με χυτούς και όχι ακτινωτούς τροχούς, κάτι που θα γινει για πρώτη φορά στην οικογένεια των 1.200 κ.εκ.



Όσον αφορά το Scrambler 1200, σήμερα αναμένονται όλες οι επίσημες πληροφορίες για αυτό, όμως αποκαλύπτεται πως θα γίνει διαθέσιμο σε τρεις τουλάχιστον εκδόσεις, ακόμα και σε μια «αγωνιστική» έτοιμη για ομολογκασιόν. Για να δούμε…