Δες το MotoGP στην μεγαλύτερη οθόνη της Ελλάδας

Απόλαυσε τους αγώνες του MotoGP και το Grand Prix Γαλλίας αυτή την Κυριακή, στην γιγαντοθόνη προβολής 170 ιντσών, σε μια αξέχαστη εμπειρία εστίασης. Δες εδώ περισσότερα…

Στην καρδιά της πλατείας Αμαρουσίου, δίπλα στον σταθμό του ηλεκτρικού, τo νέο Sports Cafe των βορείων προαστείων, ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα της αναψυχής, του καφέ και του φαγητού! Στο νέο Battlenet Marousi, σας περιμένει η μεγαλύτερη οθόνη προβολής σε χώρο μαζικής εστίασης, ένα video wall 170 ιντσών, για μοναδική θέαση μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και αξέχαστες ποδοσφαιρικές ή μπασκετικές βραδιές, με τη συνοδεία παγωμένης βαρελίσιας μπύρας!
 
Επιλέγοντας πιάτα από την κουζίνα, μπορείτε να απολαύσετε αυθεντική ιταλική pizza και special burgers φτιαγμένα με τα αγνότερα υλικά, signature cocktails και καφέ κορυφαίας ποιότητας. Για τους μικρούς μας φίλους, υπάρχει η δυνατότητα να μεταφερθούν στον μαγικό κόσμο των online παιχνιδιών και του ηλεκτρονικού αθλητισμού, καθώς στον χώρο υπάρχει ένα πολύ δυνατό internet gaming section που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό χρήστη.
 
Το Battlenet Marousi ήρθε για να απογειώσει το φαγητό και τη διασκέδαση, με προσιτές τιμές και εύκολη πρόσβαση, ιδανικό για την οικογένεια και για κάθε μικρή ή μεγαλύτερη παρέα. Ένας χώρος που μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας στέκι!