• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Daytona Explorer 125: Με ανεστραμμένο πιρούνι και ακτινωτούς τροχούς

Daytona Explorer 125: Με ανεστραμμένο πιρούνι και ακτινωτούς τροχούς

Μια νέα πρόταση από την Daytona στα μικρά adventure, που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τις δυνατότητές σου. Το νέο Explorer 125 βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και το οδηγείς και με δίπλωμα αυτοκινήτου.

DAYTONA: ELECTRIC Diva 125e Κομψή γοητεία!

DAYTONA: G155 ZONTES η τέχνη συναντά την μοτοσυκλέτα.

Daytona Explorer 125: Νέος παίκτης στα μικρά adventure

 
Η εμφάνιση του ολοκαίνουργιου Daytona Explorer 125 καταφέρνει να ξεχωρίζει χάρη στον μυώδη adventure σχεδιασμό που θα ικανοποιήσει μεγάλο εύρος αναβατών. Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζει ο full LED προβολέας με τα φώτα ημέρας, το μεγάλο φτερό και οι χούφτες που έχουν ενσωματωμένα φλας. Τα προστατευτικά κάγκελα του κινητήρα θα σε γλιτώσουν από κάποια κοστοβόρα επισκευή, οπότε μπορείς να εξερευνήσει νέα μέρη χωρίς άγχος, ενώ η μεγάλη σχάρα θα σου επιτρέψει να φορτώσεις τα πάντα ή να τοποθετήσεις κάποιο top case.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οικονομικός κινητήρας κατάλληλος και για δίπλωμα αυτοκινήτου


Ο κινητήρας του Explorer 125 είναι τετράχρονος, τετραβάλβιδος, αερο-ελαιόψυκτος, μονοκύλινδρος, με ισχύ 12.2 ίππους στις 9.500 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 1 kgm στις 8.000 σ.α.λ., ενώ έχει ξεχωριστό ψυγείο λαδιού για μεγαλύτερη αξιοπιστία. Φέρει 5τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων με την τροφοδοσία καυσίμου να γίνεται μέσω συστήματος ηλεκτρονικού ψεκασμού (EFI). Η κατανάλωση καυσίμου κυμαίνεται μόλις στα 2,8L / 100km όπου σε συνδυασμό με μεγάλο ντεπόζιτο των 15L, δύναται να προσφέρει περισσότερο από 500 χιλιόμετρα αυτονομία. 

Ακτινωτοί τροχοί 19 και 17 ιντσών για αυξημένες εκτός δρόμου δυνατότητες.


Το μικρό βάρος, μόλις 149 κιλά πλήρες υγρών, σε συνδυασμό με τη μικρή απόσταση της σέλας από το έδαφος (850mm) η ευκολία πρόσβασης και χειρισμών είναι δεδομένη ανεξάρτητα από το ανάστημα του αναβάτη. Εντυπωσιακή είναι η εμπρός ανάρτηση με το ανεστραμμένο πιρούνι διαδρομής 150mm, που σε συνδυασμό με τους τροχούς των 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με τις ακτινωτές ζάντες και τα ελαστικά μεικτής χρήσης, εκτοξεύουν τις εκτός δρόμου δυνατότητες της μοτοσυκλέτας. Την πέδηση στο Explorer 125 αναλαμβάνουν δύο wave δίσκοι διαμέτρου 267mm εμπρός και 220mm πίσω με διπίστονες δαγκάνες και σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS.

Το Daytona Explorer 125 είναι ετοιμοπαράδοτο και κοστίζει 2.595 ευρώ


Κάνεις 500 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα
Ανεστραμμένο πιρούνι που σπάνια βλέπουμε σε μοτοσυκλέτα 125 κυβικών.
Ακτινωτοί τροχοί 19 και 17 ιντσών για αυξημένες εκτός δρόμου δυνατότητες.
Το οδηγείς και με δίπλωμα αυτοκινήτου.
Εσένα πως σου φαίνεται μια adventure 125 κυβικών για κάθε μέρα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

DAYTONA