Ο στρογγυλός προβολέας φροντίζει για το απαραίτητο στυλ, ενώ το Led πίσω φανάρι δίνει σύγχρονες νότες στο σύνολο.

Ο στρογγυλός προβολέας φροντίζει για το απαραίτητο στυλ, ενώ το Led πίσω φανάρι δίνει σύγχρονες νότες στο σύνολο.

Διαχρονική εμφάνιση που σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές.

Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής

Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα παρατηρητικός  για να διαπιστώσεις ότι η εμφάνιση του SCR 950 εμπνέεται από εποχές περασμένων δεκαετιών, μιας και είναι ξεκάθαρο σε κάθε λεπτομέρεια. Χαμηλή και μακριά σιλουέτα που σίγουρα θα φέρει στο μυαλό των παλαιότερων  εικόνες από το παρελθόν.


Ξεκινώντας από το μπροστινό μέρος, συναντάμε τον χαρακτηριστικό στρογγυλό προβολέα, το φαρδύ τιμόνι και το μεταλλικό ρεζερβουάρ με χρώματα που θυμίζουν έντονα τα παλαιότερα motocross μοντέλα της εταιρίας. Στο ίδιο μοτίβο κινείται και η υπόλοιπη σχεδίαση του SCR με ίσια σέλα, πλαϊνά number plates και μεταλλικό μοτοκροσάδικο πίσω φτερό, που ενσωματώνει το Led φανάρι προσθέτοντας μια διακριτική σύγχρονη πινελιά στο σύνολο. Τα μηχανικά μέρη είναι φυσικά εκτεθειμένα, κάνοντας  όμορφη αντίθεση λόγω του μαύρου χρώματος. 

Κεντρικό ρόλο έχει ο δικύλινδρος V κινητήρας που καταλαμβάνει τον περισσότερο χώρο, αφήνοντας  τις κυλινδροκεφαλές σε κοινή θέα, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν οι ακτινωτοί τροχοί με τα μαύρα στεφάνια τα οποία ταιριάζουν απόλυτα και με τους δύο χρωματισμούς από την γκάμα του μοντέλου (κόκκινο – μαύρο). Στον κατάλογο της εταιρίας υπάρχουν αρκετά εξτρά για παραμετροποίηση, ενώ όσον αφορά την  ποιότητα, μπορεί να μην έχει πολλά πλαστικά αλλά η συναρμολόγηση και η βαφή δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για παράπονα. 
 

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ