net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το ισχυρότερο παπί της αγοράς! Τι προσφέρει στον υποψήφιο χρήστη του;

Yamaha Crypton-X 135

Μπορεί να μην προέρχεται από τον πλανήτη Κρύπτον και να μην κινείται με υπερηχητικές ταχύτητες, όπως ο Σούπερμαν ο συνάδελφός του, είναι όμως αρκούντως ευέλικτο και γρήγορο, ώστε να ενθουσιάσει νέους και μη αναβάτες και να βρεθεί ένα βήμα πάνω από τον ανταγωνισμό.

 
Τιμή:  Aπό 2.820 ευρώ (βασική έκδοση), 3.020 ευρώ (έκδοση special μπλε ματ, δοκιμής)
 
+: Συμπεριφορά, επιδόσεις, ποιότητα 
-: Τιμή, απουσία πλαϊνού σταντ
 
Με μια ματιά μόνο, μπορείς να καταλάβεις ότι κάτι ξεχωριστό έχει αυτό το παπί. Η μάσκα και η ποδιά του είναι σίγουρα οι πιο επιθετικές της κατηγορίας, με τις έντονες, αιχμηρές γραμμές να υπερκαλύπτουν κάθε καμπύλη στα πλαστικά. 
Από προφίλ, μάλιστα, το σημείο όπου ενώνεται η ποδιά με τη μάσκα θυμίζει έντονα R1 προηγούμενης γενιάς! 
 
Επιθετικότητα εκπέμπουν και οι δύο προβολείς λίγο πιο πάνω, ενώ και το μπροστινό φανάρι είναι αρκετά μεγάλο και αιχμηρό. Το πλαίσιο τύπου διαμάντι, από την άλλη, εκτείνεται σε μεγάλο ύψος ανάμεσα από το τιμόνι και τη σέλα και το διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό, ενώ η ουρά διατηρεί την αιχμηρότητα της υπόλοιπης κατασκευής. Σε γενικές γραμμές, το Crypton-X έχει ιδιαίτερα αιχμηρό sport σχεδιασμό, ο οποίος γίνεται ακόμη πιο έντονος στην ειδική έκδοση της δοκιμής, η οποία κυκλοφορεί σε σκούρο μπλε ματ χρωματισμό, με ζάντες σε χρυσό χρώμα.

 
  • ΛΕΠΕ ΜΚ7

    ναι οκ ολα καλα αυτα που αναφερεις αγαπητο mototriti αλλα πειτε στη yamaha πως ηρθε η ωρα της αντικαταστασης του ! ! ! μην βλεποπυν μονο τις πωλησεις. . οσο για τα περι προδιαγραφων του excinter 150 εινα παραμυθια,αμα θελουν μπορουν!!!

      10

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ