net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πραγματική on-off μοτοσικλέτα, το Africa θα εκτελέσει κάθε διαδρομή με υποδειγματικό τρόπο.

Οδηγώντας: Εξαιρετική απόδοση, χαμηλή κατανάλωση!

Το Africa ξεκινάει και αφήνει πίσω του και τα 232 “γεμάτα” κιλά που ζυγίζει στα χαρτιά η έκδοση με το ABS. Η ιαπωνική μοτοσικλέτα έχει ιδιαίτερα ανάλαφρη αίσθηση και το εξαιρετικό της ζύγισμα την κάνει να μοιάζει με σαφώς μικρότερο μοντέλο καθώς κινείται στους δρόμους της πόλης. Οι μαλακές και πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις προσφέρουν πολύ καλή ποιότητα κύλισης και καταπίνουν με βουλιμία τις ανωμαλίες των ελληνικών δρόμων. Εκτός των τειχών, τα 140-150 χλμ./ώρα είναι ίσως η καλύτερη ταχύτητα για να ταξιδέψει κανείς με τη νέα Africa Twin με την κατανάλωση να μειώνεται στα πέντε λίτρα/100 χλμ. δίνοντας μια αυτονομία που ξεπερνά τα 300 χλμ. Η κατανάλωση του μεγάλου δικύλινδρου με την ροπάτη λειτουργία και την καλή ευστροφία, είναι εκπληκτικά χαμηλή και εκεί είναι που κρύβεται η πραγματικά υψηλή του επίδοση. Αφήνοντας πίσω τις ευθείες και πιάνοντας τις στροφές το Africa συνεχίζει να κινείται με χάρη και αρχοντιά. 
Μπορεί εύκολα να ακολουθήσει τις επιθυμίες του αναβάτη και να πιάσει έναν πολύ γρήγορο ρυθμό με το πιρούνι να κρατά βιδωμένο τον τροχό στην άσφαλτο και το όλο σύνολο να εμπνέει εμπιστοσύνη. 
Με το δρόμο να τελειώνει και το χώμα να ξεκινά το Africa συνεχίζει να αισθάνεται το ίδιο άνετα περιμένοντας τις εντολές του αναβάτη του. Δεξιά ή αριστερά; Από την ανηφόρα ή πίσω σε εκείνο το μονοπάτι που περάσαμε πριν από δύο χιλιόμετρα; 
Και τα τέσσερα! Θες να τα κάνεις όλα και πάνω στη σέλα του Africa μπορείς, αρκεί να έχεις και ένα ζευγάρι σωστά ελαστικά αφού με τα ασφάλτινα θα την απολαύσεις μόνο σε στεγνό χωματόδρομο έως και μέτριας δυσκολίας κάνοντας ακόμη και παιχνίδια-μικρά άλματα και μεγάλα ντρίφτ-ξανά και ξανά! 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ