Φωτογραφία από την στιγμή της αγοράς του ZX-10R, από τον 23χρονο Βιετναμέζο (αριστερά στην φωτογραφία).

Φωτογραφία από την στιγμή της αγοράς του ZX-10R, από τον 23χρονο Βιετναμέζο (αριστερά στην φωτογραφία).

Βιετνάμ: Influencer έκλεψε τράπεζα, αγόρασε superbike και συνελήφθη!

Μια απίστευτη ιστορία από το Βιετνάμ έρχεται να προσθέσει άλλη μια μελανή σελίδα, στον κόσμο των κοινωνικών δικτύων και των τάσεων της νεολαίας του σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, η είδηση μας έρχεται από το Βιετνάμ και αφορά μια ληστεία τράπεζας, η οποία εξιχνιάσθηκε μετά από… την αγορά ενός Superbike!

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

Μπούκαρε σε τράπεζα και αγόρασε Superbike την επόμενη μέρα

Ο νεαρός εγκληματίας της υπόθεσης είναι ο 23χρονος Nguyen Van Nam, ο οποίος μπούκαρε σε τράπεζα της χώρας, μόλις πριν 5 μέρες, στις 7 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, ο νεαρός κατάφερε να κλέψει περίπου 3,5 δισεκατομμύρια Dong, τα οποία μεταφράζονται σε περίπου 136.000 ευρώ. Ο Van Nam προέβη άμεσα στην αγορά μιας ολοκαίνουργιας Kawasaki ZX-10R, η οποία έχει αξία 700 εκατομμύρια Dong ή περίπου 27.100 ευρώ, την επόμενη μέρα από την ληστεία…
 

Έγινε τσακωτός με συνοπτικές διαδικασίες

Ο νεαρός Influencer φυσικά προέβη στα ανάλογα… ποσταρίσματα στα social media και αυτό, αλλά σε συνδυασμό με τις ύποπτες κινήσεις του, κίνησαν την περιέργεια των αρχών. Δεν έρχεται κάθε μέρα, ένας άνθρωπος 23 ετών, να αγοράσει μια ZX-10R, πληρώνοντας την με μετρητά! Η αστυνομία, εξετάζοντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της τράπεζας, εντόπισε τον 23χρονο και προέβη στην σύλληψη του. Στο σπίτι του, βρέθηκε η αγορασμένη μοτοσυκλέτα, τα υπόλοιπα χρήματα από την ληστεία και το όπλο που χρησιμοποίησε για να την κάνει.
 

«Influencer» με σοβαρό ατύχημα στο παλμαρέ του

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 23χρονος απασχολεί την δημοσιότητα, καθώς ο νεαρός έχει παρουσία στα social media της χώρας του, ενώ του χρεώνεται και το πρώτο ατύχημα με ZX-10R στην χώρα!
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »