Benelli TRK251: Ιδού η τιμή του

Έφτασε στην Ελλάδα η νέα, μικρή on-off της Benelli – διαβάστε εδώ πόσο κοστίζει και ακούστε το να παίρνει μπροστά…

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Ο ανταγωνισμός στην κατηγορία των μικρών on-off παίρνει φωτιά και η ζήτηση των αναβατών για μοτοσυκλέτες ικανές για όλα, παραμένει στα ύψη. Η Benelli, μετά το success story του TRK502, που απέκτησε φανατικούς θαυμαστές, τώρα φέρνει και επίσημα την TRK251 στην Ελλάδα. Πρόκειται για το «μικρότερο αδερφάκι» της οικογένειας των on-off από την εταιρεία, με στόχο ακόμα μεγαλύτερο φάσμα αναβατών.

Το TRK 251 είναι πλέον στην αγορά μας και θα στοιχίζει 4.150 ευρώ (συν το τέλος ταξινόμησης).

Τα πρώτα κομμάτια της νέας μοτοσυκλέτας ήρθαν από την Ιταλία στην χώρα μας και, προς το παρόν, είναι περιορισμένα σε αριθμό. Φυσικά αν θέλετε να το γνωρίσετε από κοντά, μπορείτε να το δείτε και να το εξερευνήσετε στην κεντρική αντιπροσωπεία της Benelli, στην Λεωφόρο Αλίμου 76 στην Αργυρούπολη!

Μάλιστα, οι άνθρωποι της αντιπροσωπείας δημοσίευσαν ένα βίντεο, στο οποίο μπορείτε να ακούσετε το TRK 251 να παίρνει μπροστά για πρώτη φορά.


Σχεδιαστικά, το μοντέλο ακολουθεί κατά γράμμα την adventure φιλοσοφία, με το ράμφος στο εμπρός μέρος να είναι χαρακτηριστικό και την υπόλοιπη σιλουέτα να αναφέρεται στο μεγαλύτερο μοντέλο, υποστηρίζοντας τον χαρακτήρα του. Ο κινητήρας του προέρχεται από το BN251, αποδίδοντας 24,5 ίππους και 2,14 kgm ροπής, ενώ είναι μονοκύλινδρος, υδρόψυκτος και τετραβάλβιδος.

Το πλαίσιο της μοτοσυκλέτας είναι ατσάλινο, τύπου trellis και θα συνεργάζεται με ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλιοστών εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω. Οι διαδρομές των αναρτήσεων θα ανέρχονται στα 120 και 51 χιλιοστά αντίστοιχα. Την πέδηση αναλαμβάνουν δίσκοι 280 και 240 χιλιοστών εμπρός και πίσω αντίστοιχα, με σύστημα ABS και δαγκάνες 4 και ενός εμβόλου. Το βάρος του TRK 251 θα είναι 153 κιλά γεμάτο, με το ρεζερβουάρ του να έχει χωρητικότητα 17 λίτρων και το ύψος της σέλας του να ανέρχεται στα 835 χιλιοστά.

Περιμένουμε και την στιγμή που θα πραγματοποιήσουμε την αντίστοιχη δοκιμή στο νέο μοντέλο, όταν και θα κληθεί να αποδείξει τις αρετές του στην πράξη.