Benelli: Και αυτή με ηλεκτρικό scooter;

Στα οχήματα του μέλλοντος θέλει να κάνει μετάβαση η Benelli, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν! Διαβάστε περισσότερα…

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Όπως αποκαλύπτεται σε Βρετανικά και Ισπανικά μέσα ενημέρωσης, η ιταλική Benelli θέλει και αυτή να κάνει βήμα στην ηλεκτροκίνηση, το 2020! Ο λόγος, περί νέου ηλεκτρικού scooter, το οποίο η εταιρεία αναπτύσσει  και ετοιμάζει για παγκόσμια παρουσίαση.

Τα νέα ήρθαν διά στόματος Dante Bustos, ο οποίος είναι στέλεχος της Benelli και σε συνέντευξή του, είπε ότι «θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα, για ένα νέο ηλεκτρικό scooter, το οποίο θα παρουσιαστεί στην EICMA του 2019!» Αυτή και αν είναι συγκεκριμένη είδηση!

Κρίνοντας από την τελευταία τάση των νέων μοντέλων από τις εταιρείες, είναι λογικό όλες οι μάρκες να θέλουν να πηδήξουν στο… βαγόνι, που λέγεται ηλεκτροκίνηση και η καθεμία ψάχνει τον τρόπο να το κάνει καλύτερα. Η Benelli τα τελευταία έτη έχει αναπτυχθεί ραγδαία και το επιδεικνύει, μέσα από την γκάμα της που διαρκώς μεγαλώνει. Μένει μόνο να δούμε τι μας ετοιμάζει η ιταλική μάρκα με την μεγάλη ιστορία, για την έκθεση της EICMA και όχι μόνο.