Το Benelli Imperiale 400 στο κατάστημα της Λεωφ. Αλίμου 76.

Benelli Imperiale 400: Ήρθε στην Ελλάδα

Η νέα ρετρό μοτοσυκλέτα της Benelli έφτασε στην Ελλάδα και είναι πλέον διαθέσιμη – Δείτε περισσότερα.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Η Benelli παρουσίασε και επίσημα την νέα Imperiale 400, μια ρετρό μοτοσυκλέτα μεσαίου κυβισμού που πλέον είναι διαθέσιμη και στην χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη Imperiale 400 είναι ήδη στην χώρα μας και μπορείτε να την δείτε στο κεντρικό κατάστημα της Benelli, στην Λεωφόρο Αλίμου 76.

Η νέα Imperiale 400 είναι μια ρετρό πρόταση μοτοσυκλέτας με χαρακτηριστικό στυλ, που απευθύνεται στους λάτρεις των κλασικών μοντέλων και της δίκυκλης ιστορίας. Κινείται από έναν μονοκύλινδρο κινητήρα, που αποδίδει 21 ίππους και τροφοδοτείται με ψεκασμό.

Το πλαίσιο της Imperiale 400 είναι ατσάλινο τύπου διπλής ραχοκοκαλιάς, με σωληνωτή κατασκευή, ενώ οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλιοστών εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω. Η εξάτμιση φέρει εξολοκλήρου μεταλλικό φινίρισμα, για μια ακόμη πιο πιστή ρετρό εμφάνιση, ενώ οι τροχοί της Imperiale είναι ακτινωτοί, 19 και 18 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα. Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 12 λίτρων.

Μάλιστα, έχει ανακοινωθεί και η τιμή του Imperiale 400 για την χώρα μας: Θα ανέρχεται στις 4.500 ευρώ (πλέον τέλους ταξινόμησης). Αν θέλετε λοιπόν  να το γνωρίσετε από κοντά ή να το αποκτήσετε, αρκεί μια επίσκεψη στην αντιπροσωπεία Benelli στην Λεωφ. Αλίμου 76!