H Benda BD300 Sporty

H Benda BD300 Sporty

H Benda BD300 Sporty

H Benda BD300 Sporty

H Benda BD300 Sporty

H Benda BD300 Sporty

Benda BD300 Sporty: Μπαίνει στην Ευρώπη

Με μια κατεξοχήν μοντέρνα προσέγγιση στις cruiser μοτοσυκλέτες, η Benda παρουσίασε την BD300 και τώρα, σύμφωνα με μέσα, κάνει ντεμπούτο στην Ευρώπη. Δείτε περισσότερα…

Πριν από ένα χρόνο και «κάτι ψιλά», η Benda παρουσίασε μερικά μοντέλα μοτοσυκλετών cruiser, με προφανή στόχο να μπει και σε αγορές όπως αυτή της Ευρώπης. Πριν λίγα 24ωρα, ανακοινώθηκε στα διεθνή μέσα ότι το BD300 Sporty, η μοτοσυκλέτα που βλέπετε στις φωτογραφίες, θα φτάσει τελικά στην Γηραιά Ήπειρο, αφού αρχικά επιβεβαιώνεται για την Ιταλία.
 
H μορφή της BD300 είχε εμφανιστεί ήδη από τις αρχές του 2020, όταν η εταιρεία δήλωνε ένα δυναμικό «παρόν» για πρώτη φορά στα διεθνή μέσα. Τώρα, η μεσαίου κυβισμού μοτοσυκλέτα απευθύνεται στους Ιταλούς αναβάτες και η τιμή της αναμένεται στο επίπεδο των 5.450 ευρώ –στα επίπεδα, δηλαδή, αρκετών προτάσεων μεσαίου κυβισμού και για κατόχους διπλώματος A2.
 
Ο κινητήρας είναι ένας δικύλινδρος σε διάταξη V, που αποδίδει 30 ίππους και 2,7 kgm ροπής και χρησιμοποιεί κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Η τελική ταχύτητα ανακοινώνεται στα 150 χιλιόμετρα την ώρα. Η σχεδιαστική ταυτότητα της μοτοσυκλέτας συνδυάζει τα ρετρό στοιχεία των cruisers με μια σαφή μοντέρνα προσέγγιση στα σημεία, φέρνοντας στο μυαλό τα Fat Bob. Τα φωτιστικά σώματα είναι τύπου LED, ενώ ψηφιακός είναι και ο πίνακας οργάνων.
 
Με τον διαρκή εμπλουτισμό των κατηγοριών μικρότερου κυβισμού, με μοτοσυκλέτες διαφορετικών ειδών, η Benda BD300 Sporty προτείνει την δική της ταυτότητα, σε καθόλου αδιάφορη τιμή. Εσείς θα την επιλέγατε;