BMW R 1250 GS και GS Adventure με όφελος έως 1500 ευρώ

Η BMW Motorrad Παπανικολάου σε φέρνει πιο κοντά στην απόκτηση μιας R 1250 GS ή R 1250 GS Adventure. Δες πώς θα κάνεις δική σου τη μοτοσυκλέτα των ονείρων σου.

Το πόσο δημοφιλής είναι η σειρά των R 1250 GS δεν το λέμε εμείς, αλλά τα νούμερα των ταξινομήσεων αφού δεκάδες νέες GS και GS Adventure βγαίνουν στους δρόμους κάθε μήνα. Και όχι άδικα, καθώς πρόκειται για ένα μοντέλο ορόσημο που έχει κερδίσει επάξια τον σεβασμό και την αγάπη των μοτοσυκλετιστών σε όλο τον κόσμο. Από όπου κι αν την κοιτάξεις αποπνέει ποιότητα και πολυτέλεια, ενώ με την αιχμηρή σχεδίασή και το περιπετειώδες παρουσιαστικό της σε προκαλεί να ταξιδέψεις μαζί του παντού και να εξερευνήσεις νέα μέρη.

Ο δικύλινδρος υδρόψυκτος Boxer με τους δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής, πρόσφατα αύξησε τη χωρητικότητα του από τα 1170 στα 1254 κυβικά εκατοστά, ενώ απέκτησε και μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων ShiftCam. Η ιπποδύναμη αυξήθηκε κατά 11 ίππους, φτάνοντας τους 136, ενώ και η ροπή έφτασε τα 14,6 kg-m. Η εντυπωσιακή έγχρωμη TFT οθόνη οργάνων των 6,5 ιντσών, ανήκει πλέον στον στάνταρ εξοπλισμό. Με τη συνδρομή του Motorrad Connectivity, αλληλεπιδρά μέσω Bluetooth σύνδεσης με το κινητό σου, ώστε να διαχειριστείς κλήσεις και μουσική, ενώ με το κατέβασμα της κατάλληλης εφαρμογής, μετατρέπεται και σε βολική συσκευή πλοήγησης με βέλη.

Απόκτησε τώρα στην BMW Motorrad Παπανικολάου μια R 1250 GS ή R 1250 GS Adventure με όφελος 1200 και 1500 ευρώ αντίστοιχα σε αξεσουάρ ή εξοπλισμό αναβάτη, ή επωφελήσου τώρα από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Zero2Ride της BMW Financial Services με δυνατότητα εξόφλησης σε 24 άτοκες δόσεις και 50% προκαταβολή. Δεν χρειάζεται να χάνεις άλλο χρόνο ψάχνοντας την επόμενη μοτοσυκλέτα σου, απόκτησε τώρα τη BMW των ονείρων σου.
 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κανελλοπούλου 53, Πάτρα
Τηλ.: 2610 462063
www.bmwpap.gr
Facebook Page

Διαβάστε ακόμα: