Η teaser εικόνα που έδωσε στην δημοσιότητα η BMW, για τα νέα της Roadster.

BMW: Έρχονται 2 νέα roadster

Για πρεμιέρα 2 νέων μοντέλων μας προετοιμάζει η BMW, ανακοινώνοντας την παρουσίαση που θα γίνει τα επόμενα 24ωρα. Δείτε περισσότερα…

H BMW, με κατάλληλη επίσημη ανακοίνωση της, μας προετοιμάζει για την παρουσίαση 2 ακόμα νέων μοντέλων της, από την γκάμα Roadster. Όπως ανακοίνωσε κατάλληλα πριν λίγη ώρα, την ερχόμενη Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και ώρα 16.00 Ελλάδος, θα πραγματοποιηθούν οι πρεμιέρες των νέων μοτοσυκλετών.
 
Παρακολουθώντας τις τάσεις και τις πληροφορίες που διαχέονται διεθνώς όλον αυτό τον καιρό, τα αναμενόμενα μοντέλα συγκλίνουν προς τα νέα S 1000 R και G 310 R. Από τα δύο, το πρώτο αναμένεται να έχει μεγάλες αλλαγές, καθώς είναι το τελευταίο από την σειρά S της BMW που δεν ανανεώθηκε ριζικά τα προηγούμενα 2 χρόνια και είναι αμετάβλητο στον πυρήνα του ακόμα. Πέρα από αυτό, το μοντέλο θεωρούμε ότι έχει γίνει... σαφέστατο από την teaser φωτογραφία που δημοσίευσε η BMW! 

Το δεύτερο μοντέλο πιθανότατα θα είναι το G 310 R, αφού τον προηγούμενο καιρό το είδαμε να εμφανίζεται «ανεπίσημα» σε φωτογραφίες μέσων του εξωτερικού, παράλληλα με το νέο G 310 GS. Ωστόσο, παρά το ότι η BMW επιβεβαίωσε το τελευταίο, δεν έκανε το ίδιο για το R, με την αναμονή να στρέφεται προς τα εκείνη την κατεύθυνση.
 
Περισσότερα αναμένονται και επίσημα, τα επόμενα 24ωρα. Μείνετε συντονισμένοι.

https://www.facebook.com/BMWMotorrad
https://www.youtube.com/BMWMotorrad