• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

BMW C 400 GT: Με αυξημένες τουριστικές δυνατότητες

Στην πόλη και ακόμα παραπέρα. Με την έλευση του GT, η BMW διαθέτει πλέον στις τάξεις της μια προσεγμένη κατασκευή με κομψή σχεδίαση, που αναδύει άρωμα πολυτέλειας σε κάθε της λεπτομέρεια. Ένα scooter για όλα;

BMW: στην πόλη κ ακόμα παραπέρα με c400gt

Παρά τις δυναμικές γραμμές που διαθέτει, εκπέμπει ένα πιο σοβαρό και επαγγελματικό προφίλ. Το C 400GT είναι ένα πολυτελές scooter κατασκευασμένο από εξαιρετικά υλικά, με άψογο φινίρισμα  και εξαιρετική συναρμολόγηση. Η σέλα δύο επιπέδων και το μαξιλαράκι πλάτης με τα ραμμένα αρχικά GT, διαφοροποιεί το τμήμα του οδηγού, από αυτό του συνεπιβάτη. Με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού κάτω από το τιμόνι, θα αποκαλυφθούν τα 43 διαθέσιμα λίτρα αποθηκευτικού χώρου στο κάτω μέρος τη σέλας, ενώ το σύστημα Flexcase αυξάνει το χώρο αποσκευών, όταν έχεις σταθμεύσει. Με χωρητικότητα  που ανέρχεται στα 350 κυβικά εκατοστά, αποδίδει 34 ίππους στις 7.500 σ.α.λ, με τη μέγιστη ροπή να βρίσκεται στα 3,57 kg-m στις 6.000 σ.α.λ.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »
Το GT εστιάζει στην άνεση και τον τουρισμό και κατ επέκταση διαθέτει ένα πλούσιο πακέτο εξοπλισμού, που ανταπεξέρχεται στις μετακινήσεις εντός και εκτός αστικού πεδίου. Θερμαινόμενα γκριπ και θερμαινόμενη σέλα, σύστημα keyless ride, καθώς και έγχρωμη TFT οθόνη 6,5 ιντσών πολλαπλών ενδείξεων είναι μερικά από αυτά. Ο αναβάτης κάθεται ξαπλωτός, χάρη στις κεκλιμένες πλατφόρμες οι οποίες έχουν προεκταθεί στο βάθος του φερινγκ. Αυτό του επιτρέπει να απλώσει τα πόδια, δημιουργώντας την δική του comfort zone. Το πλαίσιο είναι μια ατσάλινη σωληνωτή κατασκευή που συνδυάζεται με ένα κομμάτι  χυτοσιδήρου στην περιοχή που βρίσκεται το διπλό αλουμινένιο ψαλίδι. Η συγκεκριμένη δομή δίνει έναν εξαιρετικά υψηλό βαθμό σταθερότητας και ακαμψίας. Ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 35 χιλιοστών και ένα ζευγάρι διπλών αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση, έχουν αναλάβει το δύσκολο ρόλο της απόσβεσης.Ένα ζευγάρι δίσκων 265 χιλιοστών μπροστά και ένας μονός δίσκος ίδιας διαμέτρου πίσω, συνεργάζονται με δαγκάνες της Bybre, τεσσάρων εμβόλων και μονού εμβόλου αντίστοιχα. Το ελαφρύ, μόλις 700γραμμάρια, δικάναλο  σύστημα ABS της Continental, προσφέρει ασφάλεια κατά την διαδικασία επιβράδυνσης. To GT διαθέτει αλουμινένιους τροχούς 15 ιντσών μπροστά και 14 ιντσών πίσω, οι οποίοι τυλίγονται από ελαστικά διαστάσεων 120 / 70 και 150 / 70 αντίστοιχα.

Τιμή: 8.100 ευρώ


 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »