Ιδού λοιπόν το νέο τουριστικό μοντέλο της Benelli, όπως λένε οι Αγγλικές πηγές.

Μία από τις πρώτες εικόνες της μοτοσυκλέτας, από το μακρινό 2016.

Αυτό είναι το νέο τουριστικό 1.200 κυβικών της Benelli

H μεγαλύτερη Benelli μοτοσυκλέτα της σύγχρονης εποχής είναι έτοιμη για παραγωγή, όπως όλα δείχνουν. Διαβάστε περισσότερα…

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Όχι, η μοτοσυκλέτα που βλέπετε στην φωτογραφία δεν είναι… BMW. Πρόκειται ίσως για την πρώτη «επίσημη» εικόνα της νέας τουριστικής μοτοσυκλέτας της Benelli η οποία, σύμφωνα με το μέσο BikeSocial, έχει λάβει έγκριση τύπου και είναι έτοιμη για παραγωγή!

Η μοτοσυκλέτα θα είναι η κορυφαία στην γκάμα της Benelli, αν όντως δρομολογηθεί η παραγωγή της και θα εξοπλίζεται με τρικύλινδρο κινητήρα στα 1.130 κυβικά, βασισμένο στο παλιότερο μοτέρ της Benelli που κινούσε και την Tornado. Στα έγγραφα έγκρισης τύπου, αναφέρεται ότι η μοτοσυκλέτα θα αποδίδει 136 ίππους, η οποία είναι η ίδια ισχύς με το… BMW R1250RT!

Η μοτοσυκλέτα ανακοινώνεται ότι θα έχει μεταξόνιο στα 1.550 χιλιοστά ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα είναι αρκετά βαριά (στα 338 κιλά γεμάτη). Δεν ανακοινώνονται περισσότερες πληροφορίες που να «καίνε», τουλάχιστον όχι ακόμα.

Για όσους θυμούνται, η Benelli είχε σχεδιάσει και δείξει ότι αναπτύσσει μια τέτοια μοτοσυκλέτα, από το 2016 Θα έρθει και στα μέρη μας αυτό το μοντέλο; Σκεφτόμενοι την τεράστια επιτυχία της μάρκας στην Ευρώπη και όχι μόνο, είναι πολύ πιθανόν.

(Φωτό: BikeSocial)