To Benelli Leoncino 800

Αύξηση κυβισμού για το Benelli Leoncino 800

Πήρε αύξηση κυβισμού πριν καν φτάσει στις αγορές. Το αναμενόμενο Benelli Leoncino 800 φαίνεται πως θα εξοπλιστεί με νέο κινητήρα, ελαφρά μεγαλύτερο. Πότε θα το δούμε λέτε στην αγορά μας;

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Το Benelli Leoncino 800 είναι ένα μοντέλο που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2019, με την εταιρεία να έχει σχεδιάσει την διάθεση του στις αγορές σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, το Leoncino 800 αλλά και το TRK800, δύο μοντέλα που θα χρησιμοποιούσαν μεταξύ άλλων και τον ίδιο κινητήρα, δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη σε πολλές αγορές, ενώ πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε η είδηση για έναν νέο κινητήρα που θα τα εξοπλίσει.
 
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφα που αλίευσαν δημοσιογράφοι του διεθνούς χώρου, ένας νέος κινητήρας με κυβισμό 799 κυβικών, αντί 754, θα εξοπλίσει το Benelli Leoncino 800, σηματοδοτώντας ουσιαστικά μια νέα γενιά του μοντέλου. Η αύξηση αυτή του κυβισμού έρχεται με αύξηση και στην δηλούμενη ισχύ, αφού ο κινητήρας αποδίδει 87 ίππους, αντί για 80 όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, για το μοτέρ των 754 κυβικών.
 
Ο νέος κινητήρας θα εξοπλίζει, όπως το ρεπορτάζ αναφέρει, τις νέες εκδόσεις των Leoncino 800 και 800 Trail. Καθώς λοιπόν σε πολλές αγορές, το Leoncino 800 αναμένεται ακόμα, οι μοτοσυκλέτες που θα έρθουν θα φέρουν τον νέο, «μεγάλο» κινητήρα. Κατά τα άλλα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και όσα ήδη στοιχεία είχαν ήδη ανακοινωθεί για το Leoncino 800 παραμένουν αμετάβλητα.
 
Η σεναριολογία αυτή συνδέεται φυσικά και με το επίσης αναμενόμενο, TRK 800. Λέτε να το δούμε και αυτό με το μεγαλύτερο και ισχυρότερο κινητήρα; Ελπίζουμε ότι σύντομα, θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες στα χέρια μας.