Η Honda RC30 της δημοπρασίας.

Η Honda RC30 της δημοπρασίας.

«Αταξινόμητη» Honda RC30 πουλήθηκε για 77.000 ευρώ

Η Honda RC30 θεωρείται μία από τις σημαντικότερες superbikes της ιστορίας και, τώρα που περνούν τα χρόνια, εξελίσσεται και σε ένα φετίχ συλλεκτών παγκοσμίως.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

«Βιτρίνα» Honda RC30 έπιασε 65.250 λίρες Αγγλίας

Η συγκεκριμένη Honda RC30 που βλέπετε εδώ, πλέον είναι η πιο ακριβή μοτοσυκλέτα σε δημοπρασία που έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το μοντέλο 1990, με μηδενική χρήση στο δρόμο, απέσπασε 65.250 λίρες, οι οποίες ισοτιμούν με περίπου 77.000 ευρώ. Και η RC30 όλο και ανεβαίνει, όπως όλα δείχνουν, αφού αποτελεί μια από τις πιο επιθυμητές homologation specials στον κόσμο και μία από τις καλύτερες μοτοσυκλέτες της εποχής της. Τα κομμάτια που κυκλοφόρησαν, δεν ξεπέρασαν τις 5.000 παγκοσμίως!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με δύο χιλιόμετρα στο κοντέρ και την ανάλογη «προίκα»!

Η συγκεκριμένη RC30, είναι χρονιάς 1990 και δεν έχει ταξινομηθεί ποτέ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε. Το μοντέλο έφτασε από την Ιαπωνία στην Ιταλία, όπου και παρέμεινε στην συλλογή Honda του David Silver μέχρι το 2017. Ουδέποτε η μοτοσυλέτα δεν πουλήθηκε έξω από κύκλους ιδιωτών συλλεκτών, ενώ τα μόλις 2 χιλιόμετρα στο κοντέρ της είναι από το… σπρώξιμο, όλα αυτά τα χρόνια (το οποίο μάλιστα δεν το λες και πολύ…)

Πουλήθηκε σαν καινούργια μοτοσυκλέτα

Ο τυχερός νέος ιδιοκτήτης της RC30 εδώ, την απέκτησε και με την ανάλογη «προίκα»: Στην προκειμένη περίπτωση, το αυθεντικό σετ εργαλείων της Honda, το εγχειρίδιο χρήσης, ένα paddock stand και όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Πόσο πιστεύετε ότι θα φτάσουν αυτές οι μοτοσυκλέτες στο μέλλον;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »