To Aprilia RS 660

Aprilia RS660: Και σε έκδοση για Α2

H νέα sport μοτοσυκλέτα της Aprilia θα γίνει διαθέσιμη και σε έκδοση με περιορισμένη ισχύ για κατόχους διπλώματος A2, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία! Δείτε περισσότερα.

Το Aprilia RS660 εντείνει ακόμα περισσότερο την αναμονή που έχει δημιουργήσει παγκοσμίως, ενώ μέσω μιας νέας ανακοίνωσης της εταιρείας, θέλει να προσελκύσει ακόμα περισσότερους αναβάτες. Συγκεκριμένα, με post στον λογαριασμό του Instagram, η Aprilia θα παρουσιάσει και μια ακόμα έκδοση του RS660, για κατόχους διπλώματος A2.

Με την ισχύ της «κανονικής» RS660 να αναμένεται ότι θα ξεπεράσει τους 100 ίππους, η νέα έκδοση της θα αποδίδει μόνο μέχρι 94, ώστε με περιοριστή να μπορεί να κατέβει στους 47. Αυτό είναι ότι ακριβώς προβλέπει η κατηγορία A2: Οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα που έχει περιοριστεί στα 47 άλογα, μπορεί να αποδίδει μόνο μέχρι τα διπλά αυτού του αριθμού στην «ανοικτή» της έκδοση, ήτοι 94.

Τα τελικά τεχνικά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας αναμένονται ακόμα, όπως επίσης και η τιμή της –τουλάχιστον για την αγορά μας. Για τα δεδομένα της A2 μοτοσυκλέτας, λοιπόν, η RS660 θα τεθεί απέναντι στα Honda CBR650R και Kawasaki Ninja 650, ωστόσο διατηρώντας ένα πλεονέκτημα στην ανακοινώσιμη ιπποδύναμη.

Περιμένουμε και περισσότερες πληροφορίες, επίσημα.