Η πρώτη εικόνα του Aprilia RS660 που δημοσιεύθηκε πριν την EICMA...

Aprilia RS660 2020: Έκανε εμφάνιση!

Την πρώτη εικόνα της RS660 παραγωγής δημοσίευσε η Aprilia πριν λίγες ώρες, προετοιμάζοντας μας για την EICMA. Δείτε περισσότερα…

Η Aprilia, εν αναμονή της EICMA, φρόντισε να μας ανοίξει λίγο ακόμα την όρεξη, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της RS660 κατάλληλα… σκοτεινιασμένη, ως teaser. Η εικόνα δημοσιεύθηκε στα κοινωνικά δίκτυα και ήδη έχει ξεσηκώσει συζητήσεις διεθνώς σχετικά με το νέο μοντέλο.

Μάλιστα, η Aprilia συνοδεύει την φωτογραφία με την λεζάντα: «Μια νέα εποχή ξεκινάει»: Έχει προφανώς καταλάβει, όχι έχει ταρακουνήσει τα νερά στην παγκόσμια αγορά με αυτό που υποσχέθηκε.

Τι περιμένουμε λοιπόν από την νέα μοτοσυκλέτα; Οι φήμες που κυκλοφορούν προς το παρόν μιλούν για πάνω από 100 ίππους ισχύος, από τον δικύλινδρο πλέον σε σειρά κινητήρα των 660 κ.εκ. Ακόμα, η μοτοσυκλέτα λέγεται ότι θα ζυγίζει κάτω από τα 180 κιλά, ενώ περιμένουμε και την χρήση της πλατφόρμας ενεργής αεροδυναμικής, με την οποία η RS660 παρουσιάστηκε πέρσι στην EICMA.

Μέσα από όσο… φαίνεται από την μοτοσυκλέτα, στην εικόνα, γίνεται αντιληπτό ότι το μοντέλο «παραγωγής» μοιάζει αρκετά με το concept και αυτό είναι καλό: Συνήθως, η παρουσίαση μιας μοτοσυκλέτας παραγωγής διαφορετικής από το concept προκαλεί γκρίνια, σε ειδικούς και μη. Και η Aprilia δεν θα το ήθελε αυτό.

Μετά από την παρουσίαση του RS660, λοιπόν, περιμένουμε ότι η Aprilia θα χρησιμοποιήσει το μοτέρ αυτό και σε άλλα μοντέλα: Είτε naked (Tuono 660, το οποίο έχει ήδη θεαθεί να δοκιμάζεται) ή και Caponord 660! Για περισσότερα, πρέπει να περιμένουμε ακόμα…