Ιδού λοιπόν το Aprilia Tuono 660 (πλάνα από δοκιμές στην Imola)

Aprilia: Κι άλλη φωτό του Tuono 660

Σε ακόμα καλύτερη θέαση, το νέο naked της Aprilia δημοσιεύθηκε και πάλι σε διεθνή μέσα. Δείτε περισσότερα…

Το Aprilia Tuono 660 είναι γεγονός, τουλάχιστον σε επίπεδο δοκιμών και αυτό δεν είναι κάτι που ξαφνιάζει. Η Aprilia πλέον teas-άρει το RS660, την νέα sport μοτοσυκλέτα της και ετομάζεται για την παρουσίαση στην EICMA. Βάσει των σημερινών απαιτήσεων της αγοράς, το Tuono 660 είναι μια λογική εξέλιξη. Και τώρα, η μορφή του εμφανίζεται για άλλη μια φορά στα διεθνή μέσα.

Πιο συγκεκριμένα, την φωτογραφία εξασφάλισαν και δημοσίευσαν Ιταλικά και Αμερικανικά μέσα και η τελευταία είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Η μορφή του Tuono 660 φαίνεται ξεκάθαρα, με το μικρό pivotless πλαίσιο, τον κινητήρα των 2 κυλίνδρων και τα «πτερύγια» στο πλάι. Δεν γίνεται σαφές ακόμα αν η μοτοσυκλέτα είναι στην τελική έκδοση παραγωγής της ή όχι –κάτι που δεν είναι και απαραίτητο κιόλας, αν το μοντέλο είναι σε φάση αρχικών δοκιμών.

Με την EICMA να απέχει πλέον, μάλλον ώρες παρά ημέρες, οι «ειδήμονες» του εξωτερικού πιστεύουν ότι το Tuono 660 δεν θα εμφανιστεί στην Μιλανέζικη έκθεση φέτος, αντίθετα ίσως ετοιμάζεται για εμφάνιση ως μοντέλο 2021. Τεχνικά, RS660 και Tuono 660 πιθανότατα θα είναι παραπλήσια, με λίγο μικρότερη ισχύ για την γυμνή μοτοσυκλέτα και πιθανόν, κάπως χαμηλότερη τιμή (όταν φυσικά τις μάθουμε θα ξέρουμε).