Andrea Dovizioso: Στο νοσοκομείο μετά από πτώση με motocross

Andrea Dovizioso: Στο νοσοκομείο μετά από πτώση με motocross

Πολλαπλά κατάγματα υπέστη ο πρώην αναβάτης MotoGP, Andrea Dovizioso, μετά από πτώση κατά τη διάρκεια προπόνησης με motocross μοτοσυκλέτα.

Το ατύχημα έλαβε χώρα σε ιδιωτική πίστα motocross στo Arezzo της Ιταλίας με τον Andrea Dovizioso να μεταφέρεται αεροπορικώς σε νοσοκομείο της Φλωρεντίας. Ιταλικά μέσα ενημέρωσης έκαναν αρχικά λόγο για τραυματισμό στο κεφάλι, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην αναβάτης του MotoGP, αναφέρει ότι όντως η πτώση ήταν σοβαρή και πως η λίστα των καταγμάτων συνεχώς μεγαλώνει, χωρίς όμως να αναφέρει κάτι περισσότερο και προτρέποντας τους ακολούθους του να μαντέψουν τι έχει σπάσει. Στη φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτησή του έχει γύψο στο αριστερό του χέρι και νάρθηκα στο δεξί.
 



Να θυμίσουμε ότι ο Andrea Dovizioso κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα 125cc το 2004 και από το 2009 έως το 2020 ήταν αναβάτης των εργοστασιακών ομάδων της Honda και της Ducati στα MotoGP. Στη μεγάλη κατηγορία απέσπασε 15 νίκες, ενώ τις σεζόν 2017, 2018 και 2019 βρέθηκε μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης και τις 3 χρονιές. Το πάθος του για το motocross είναι γνωστό και συχνά τον βλέπουμε να παρακολουθεί από κοντά αγώνες του MXGP, ενώ είναι και ιδιοκτήτης πίστας motocross.      
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »