`Αγριο ξυλοδαρμό δέχθηκε το Σάββατο το πρωί ντελιβεράς στο Αιγάλεω, ενώ πήγαινε παραγγελία σε πελάτη. Όπως φαίνεται στο βίντεο, δύο άνδρες πλησιάζουν τον ντελιβερά και μέσα σε δευτερόλεπτα ξεκινούν να τον χτυπούν με μανία.
H κάμερα ασφαλείας καταγράφει τα απανωτά χτυπήματα που δέχεται ο άτυχος διανομέας σε κεφάλι και σώμα.
Νόμιζαν ότι τους μίλησε ο ντελιβεράς και του επιτέθηκαν
Ακόμα και την στιγμή που ο 40xρονος ντελιβεράς πέφτει στο έδαφος οι 2 δράστες συνεχίζουν να του ρίχνουν κλωτσιές και μπουνιές. Λίγο μετά ο ντελιβεράς έχασε τις αισθήσεις του.
«Στο πρόσωπο τον χτυπήσανε πάρα πολύ, του σκίσανε τα φρύδια... Στα μάγουλα, και πίσω στο κεφάλι είχε αίματα δηλαδή είχε σκισίματα... Του έκαναν και ράμματα», είπε αυτόπτης μάρτυρας.
«Ο ένας κάτι είχε στα χέρια του, δεν ξέρουμε τι, και του έκανε πολλά σημάδια», σημείωσε ο ίδιος.
Δύο άνδρες πλησίασαν τον ντελιβερά και μέσα σε δευτερόλεπτα ξεκίνησαν να τον χτυπούν με μανία
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο ντελιβεράς μίλησε σε κάποιους φίλους του και οι δράστες της επίθεσης, νόμιζαν ότι απευθύνθηκε σε αυτούς.
Όταν του είπανε «σε ποιον μιλάς;», τους απάντησε «όχι σε σας ρε παιδιά», αλλά εκείνοι του επιτέθηκαν.
«Τρομάξαμε πάρα πολύ όλοι. Στα καλά καθούμενα, χωρίς να γίνει κάτι σοβαρό. Μπροστά μας λιποθύμησε», είπε άλλος αυτόπτης μάρτυρας.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι δύο άνδρες της επίθεσης έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται από την αστυνομία.
Έδειραν ντελιβερά στο Αιγάλεω
Ασήμαντη αφορμή πυροδότησε τον καβγά
Πήγαινε παραγγελία και του επιτέθηκαν
Δεν υπήρχε ένας άνθρωπος να βοηθήσει; Που ζούμε;