H αντιπροσωπεία Crewe Honda

H αντιπροσωπεία Crewe Honda

Αγγλία: Αντιπροσωπεία Honda έγινε κέντρο εμβολιασμών

Ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας Honda αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα του χώρου του στις υπηρεσίες υγείας και να την μετατρέψει σε κέντρο εμβολιασμού κατά του Covid-19. Και όλα αυτά, χωρίς να πάρει ούτε λίρα ενοικίου! Διαβάστε την ιστορία.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Πρόκειται για μια απόφαση κοινωνικής ευαισθησίας, αλληλεγγύης και πάνω από όλα μεγαλοψυχίας, που επέδειξε ο Roger Morris, o 49χρονος ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας Crewe Honda στο Crewe της Αγγλίας. Ο Morris αποφάσισε να διαθέσει τον μισό του διαθέσιμο χώρο για να φιλοξενήσει κέντρο εμβολιασμού κατά του Covid-19, με προσχέδιο να πραγματοποιεί από 1.200 έως 2.000 εμβολιασμούς κάθε εβδομάδα. 
 
Η ιδέα ήρθε, όπως δηλώνει ο Morris, από την συζήτηση του με τον γειτονικό του φαρμακοποιό: «Είναι φίλος μου και μια μέρα ήρθε να δει τι κάναμε (σ.σ. στην αντιπροσωπεία γινόταν ανακαίνιση) και είπε ότι το μέρος θα γινόταν ένα τέλειο μέρος για αυτόν ώστε να κάνει εμβολιασμούς. Την επόμενη στιγμή, το Σύστημα Υγείας ήρθε και λάτρεψε την ιδέα. Μου προσέφεραν ενοίκιο, το οποίο αρνήθηκα λέγοντας ότι είναι ευχαρίστηση μου να βοηθήσω. Θέλω να κάνω το κάτι μου για την τοπική κοινότητα  και αν αυτό βοηθήσει στο ελάχιστο, θα έχω πετύχει τον σκοπό μου».
 
H αντιπροσωπεία του Roger Morris αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση εδώ και 100 χρόνια, ενώ από το 1962 συνεργάζεται με την Honda. Μάλιστα, αν επισκεφθείτε και την σελίδα τους στο Facebook, θα δείτε ότι οι εμβολιασμοί στον χώρο έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ όπως χαρακτηριστικά έγινε γνωστό, η αντιπροσωπεία δεν θα παύσει την κανονική της λειτουργία, φέρνοντας μάλιστα κανονικά τα μοντέλα Honda για το 2021!
 
Εμείς μπορούμε να πούμε ένα τεράστιο μπράβο στον κύριο Roger Morris για την σημαντική πρωτοβουλία του!