Αδιάβροχα casual μποτάκια Αlpinestars Faster 3 Drystar

H γνωστή εταιρία Αlpinestars στα μποτάκια Faster-3 Drystar®, ενσωματώνει τη μακρόχρονη έρευνα και ανάπτυξη μέσω των αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού!

Εξαιρετικά ελαφριά, με κορυφαία προστασία, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό περίβλημα, συνδυασμένο με την 100% αδιάβροχη μεμβράνη Drystar®.

Χαρακτηριστικά:

·         Ο νέος σχεδιασμός μετρητή πτέρνας TPR εξασφαλίζει πρόσθετη πλευρική στήριξη και ασφάλεια.

·         Ο κεντρικός συνδυασμός υλικών και οι θερμικά συγκολλημένες μικροΐνες αποτελούν καινοτόμο και τεχνικό φινίρισμα.

·         Νέος TRP σχεδιασμός πλευρικά στα δάκτυλα του ποδιού. Εξασφαλίζει μεγαλύτερη ευελιξία ενώ παράλληλα το πλαινό προστατευτικό στον αστράγαλο συμβάλει στην προστασία του ποδιού από την τριβή και τα χτυπήματα.

·         Λεπτομέρειες εξαερισμού στην πλευρική περιοχή και στην περιοχή των ποδιών είναι στρατηγικά τοποθετημένα για να βελτιώνουν τη ροή αέρα.

·         Παραδοσιακό δέσιμο με τα κορδόνια για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή.

·         Σύστημα κλεισίματος με θηλιά, ειδικά σχεδιασμένο για επιπλέον ανθεκτικότητα, εξατομικευμένη προσαρμογή και επιπλέον ασφάλεια στο κούμπωμα.

·         Αφρώδη επιθέματα σε γλώσσα και κολλάρο που παρέχουν υψηλά επίπεδα άνεσης και τέλεια εφαρμογή γύρω από τον αστράγαλο και το κουτουπιέ.

·         Αδιάβροχη μεμβράνη Drystar® προστατεύει 100% από το νερό.

·         Προστατευτικό διπλής πυκνότητας σε αστράγαλο, πλευρικά τοποθετημένο εσωτερικά, εξασφαλίζει επιπλέον προστασία και αντοχή στην τριβή σε καίρια σημεία του ποδιού.

·         Προστατευτικό των δακτύλων του ποδιού καθώς και το προστατευτικό κάλυμμα της φτέρνας τοποθετημένα εσωτερικά.

·         Καινοτόμα εξαιρετικά ελαφριά, λαστιχένια σόλα από πολυουρεθάνη με υλικό PU στο μεσαίο τμήμα της για απόλυτη άνεση.

·         Η ενισχυμένη προστασία αστράγαλου TPU που εκτείνεται στην κάτω πλευρική περιοχή προσφέρει βελτιωμένη στήριξη και προστασία.

·         Ανατομικός εσωτερικός πάτος τύπου EVA αφαιρούμενος με lycra επένδυση στο επάνω τμήμα.

·         Τα Faster-3 Drystar® έχουν πιστοποίηση CE EN 13634:2017.

Διαθέσιμη μεγάλη συλλογή αξεσουάρ αναβάτη / μοτοσικλέτας στο www.motovinios.gr


Τιμή: 163 ευρώ

ΜΟΤΟ ΒΥΝΙΟΣ
ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 141, 11527, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Ρωτήστε περισσότερα