net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα σχέδια της Triumph είναι να ετοιμάσει το εργοστάσιο στην Ινδία μέσα στο 2015, δεκαπλασιάζοντας έτσι την ετήσια παραγωγή της!

Εκεί αναμένεται να ξεκινήσει και η παραγωγή του εδώ και πολύ καιρό φημολογούμενου Triumph Cub, στα 250 με 350 κ.εκ..

To 2015 το εργοστάσιο της Triumph στην Ινδία

Το 2015 αναμένεται να ξεκινήσει το φημολογούμενο (σχεδόν σίγουρο) εργοστάσιο της Triumph στην Ινδία. Η νέα μονάδα παραγωγής θα φέρει και νέα μοντέλα μικρού κυβισμού.

 
Σύμφωνα με τα σχέδια της Triumph, η οποία έχει ήδη βάλει στο μάτι μια έκταση στην περιοχή Narasapur της Ινδίας, το εργοστάσιο θα έχει τη δυνατότητα κατασκευής 250.000 μονάδων το χρόνο. Επιπλέον, μια μελλοντική επέκτασή του θα διπλασιάσει τους ρυθμούς παραγωγής. Για να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι αυτό το εργοστάσιο για την Triumph, σας ενημερώνουμε ότι, αυτή τη στιγμή, η παραγωγή της φίρμας (στα εργοστάσιά της σε Αγγλία και Ταϊλάνδη) δεν ξεπερνά τις 50.000 μονάδες! 

Το εργοστάσιο αυτό, άλλωστε, θα παίξει το ρόλο του βασικού πολιορκητικού κριού στην αναπτυσσόμενη και ιδιαιτέρως προσοδοφόρα αγορά της Ινδίας. Εκτός αυτού, από εκείνο το εργοστάσιο αναμένεται να προκύψει και το πρώτο μικρού κυβισμού μοντέλο της βρετανικής εταιρείας, το φημολογούμενο Triumph Cub. 

Όσον αφορά στο τελευταίο, φημολογείται πως θα διαθέτει μονοκύλινδρο, τετραβάλβιδο και υγρόψυκτο κινητήρα χωρητικότητας 250-350 κ.εκ.. 

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ