LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Αφιέρωμα σε On-Off μοτοσικλέτες, πρόγευση της έκθεσης EICMA, και πολλές ακόμη δοκιμές στο νέο τεύχος του Moto Τρίτη.

H δοκιμή του Piaggio MP3 Yourban LT 300 i.e. που οδηγείται με δίπλωμα αυτοκινήτου.

H δοκιμή του οικονομικού on-off της Kawasaki: KLX 250S.

Το πολυσέλιδο αφιέρωμα στα 14 On-Off μοντέλα.

To Kawasaki ER-6n που θα δούμε στην έκθεση EICMA.

«Οn» στην οικονομία, «Οff» στα περιττά έξοδα!

Το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί παρουσιάζει μερικούς από τους πιο οικονομικούς τρόπους, ώστε να κινείστε στην άσφαλτο αλλά και έξω από αυτή!

 
Πρώτα απ’ όλα, σας προτείνουμε 14 προτάσεις στην κατηγορία των on-off, με κόστος από 100 ευρώ το μήνα! Στο συγκεκριμένο αφιέρωμα θα βρείτε οικονομικά on-off που μπορούν να κινηθούν στην πόλη, να ταξιδέψουν και να πατήσουν στο χώμα και έχουν ως κοινό τους χαρακτηριστικό την ευκολία απόκτησης. Στο ίδιο αφιέρωμα έχουμε συμπεριλάβει tips για την επιλογή και την οδήγηση του νέου σας on-off, καθώς και προτάσεις για εξοπλισμό και εκδρομές!

Το γεγονός ότι η οικονομία δε φοβάται να «λερωθεί» στο χώμα ενισχύει και η δοκιμή του Kawasaki KLX 250S. Το οικονομικό on-off της Kawasaki απέκτησε νέα χρώματα και εξακολουθεί να παραμένει πρακτικό στην πόλη και ικανό στο χώμα. Και για όσους έχουν περισσότερο αγωνιστικές εκτός δρόμου ανησυχίες, η δοκιμή του νέου Husqvarna TE 310 είναι αυτό που χρειάζονται! Ελαφρύτερο, με νέο κυβισμό και ανανεωμένη εμφάνιση, το enduro της Husqvarna κοντράρει τους αντιπάλους των 450 κ.εκ.!

Η επόμενη δοκιμή, μπορεί να ξεφεύγει από τα όρια του χώματος, ωστόσο, παραμένει πιστή στο θέμα της διασκέδασης, αλλά και της πρακτικότητας. Στο τεύχος που κυκλοφορεί, θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε πρώτοι για το νέο Piaggio MP3 Yourban LT 300 i.e., το τρίροδο scooter που οδηγείται με δίπλωμα αυτοκινήτου. Το Yourban είναι ελαφρύτερο και πιο sport από το απλό MP3, ενώ διατηρεί, παράλληλα, τα χαρακτηριστικά της ασφάλειας, της πρακτικότητας και του εξαιρετικού design.

Διαβάστε, επίσης, ποιες είναι οι μοτοσικλέτες που αναμένουμε να δούμε σε μερικές ημέρες στην EICMA: πληροφορίες, διαρροές, παρουσιάσεις και κατασκοπικές επιτυχίες μας δίνουν την πρώτη γεύση για τις μοτοσικλέτες του 2012. Και, δείτε, τέλος, το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στο Eurobike 2011, με τα ποδήλατα που παρουσιάστηκαν για το 2012.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Moto Τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου δικύκλου (τιμές, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές) και ΟΛΑ τα μοντέλα που έχουμε δοκιμάσει τα τελευταία χρόνια ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ με βαθμολογία σε 10 τομείς).

Αν, λοιπόν, η οικονομία, η πρακτικότητα και η ποικιλία είναι σημαντικές για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ