LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Νέα χρώματα Honda
Διαβάστηκε από 9078 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης: 29/9/2011
Δύο νέα χρώματα για το CBR 600RR του 2012 και άλλα δύο για το Shadow 750 ανακοίνωσε η Honda. Τα νέα χρώματα είναι εντυπωσιακά και φρεσκάρουν τα δύο μοντέλα.
Όπως φαίνεται, ο Ιάπωνας κατασκευαστής επιμένει στις επιτυχημένες συνταγές που καθιέρωσαν τα δύο μοντέλα και έκρινε ότι αυτά δε χρειάζονται κάποιες άλλες αλλαγές για το 2012. Όσον αφορά στο CBR 600RR, οι επιδόσεις, η συμπεριφορά και η εμφάνιση του παραμένουν ίδια και για την επόμενη χρονιά. Τα μόνα νέα στοιχεία που θα δούμε για το 2012 είναι οι δύο νέες χρωματικές επιλογές, σε λευκό-κόκκινο και σε μαύρο. Όχι ότι θα παραπονεθεί κανείς. Άλλωστε, το CBR είναι έντονα επηρεασμένο από την αγωνιστική RC212V και παραμένει στην αιχμή της τεχνολογίας σε πολλούς τομείς, με το συνδυασμένο σύστημα ABS που απέκτησε πριν μερικά χρόνια να αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Το Shadow 750, από την άλλη, θα είναι διαθέσιμο το 2012 στα νέα χρώματα μαύρο-ασημί και μαύρο ματ. Το ιαπωνικό cruiser, το οποίο πρωτοείδαμε το 2010, διαθέτει έναν ισχυρό V-Twin κινητήρα, σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού, C-ABS και μίνιμαλ αισθητική, η οποία κολακεύεται ακόμη περισσότερο από τους δύο νέους χρωματισμούς. Τα δύο νέα χρώματα αφορούν σε δύο εκδόσεις του Shadow, την VT750C και την VT750C2B.

Τα "ψαχτήρια" του Mototriti.gr
(Όλες οι πληροφορίες, για κάθε μοντέλο που σας ενδιαφέρει)


 

Tags: HONDA | HONDA CBR 600 RR | HONDA Shadow 750 | ??????????

περισσότερα νέα & άρθρα »
HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Honda ADV350 2026: Με δώρο εξοπλισμό 540 ευρώ ή έκπτωση 400 ευρώ | ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Honda CB750 Hornet και XL750 Transalp: Δέκα μοναδικές custom κατασκευές! | ΔΙΕΘΝΗ
Honda Forza 350: Από 6.890 στα 6.490 ευρώ με όφελος 350 ευρώ σε όλες τις εκδόσεις | ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Honda V3R Turbo: Οι νέες πατέντες αποκαλύπτουν τα μυστικά του επαναστατικού V3 κινητήρα | SCOOP
Test Μεταχειρισμένου: Honda SH125i (2020-2025) | ΜΤΧ
Honda GLX: Το παπί που μεγάλωσε την Ελλάδα | COOL NEWS
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Kymco Dink-X 125: Με 12 ίππους , Adventure σχεδιασμό και τιμή 2.695ευρώ | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Voge SR1 ADV: Με 11,6 ίππους, πλούσια ηλεκτρονικά και τιμή στα 2.895 ευρώ | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Ducati Desmo450 EDS: Η πρώτη enduro της Ducati είναι γεγονός με 54 ίππους και 117 κιλά | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Yamaha XMAX 300: Το premium scooter που τα κάνει όλα και τώρα κοστίζει 6.490 ευρώ | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ