net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η KYMCO υπογράφει την ασφάλεια!

Μια σειρά κορυφαίων συστημάτων συναγερμού από την KYMCO σε συνεργασία με τη διάσημη Ιταλική κατασκευάστρια αντικλεπτικών συστημάτων Gemini, τώρα διατίθεται και στην Ελληνική αγορά μέσω της Mototrend SA, αντιπροσώπου των προϊόντων Kymco!

 
Διατίθενται σε δύο τύπους (952 & 953) και είναι κατάλληλα για όλα τα μοντέλα της αγοράς, ενώ συνοδεύονται με γραπτή εγγύηση απροβλημάτιστης λειτουργίας για δύο χρόνια! Ειδικά για τα μοντέλα της KYMCO υπάρχει ειδική καλωδίωση για εγκατάσταση χωρίς παρεμβάσεις στο ηλεκτρικό κύκλωμα των σκούτερ.

Αμφότεροι οι συναγερμοί διαθέτουν «κυλιόμενο» κωδικό, τηλεχειρισμό μέσω ηλεκτρονικού χειριστήριου, αισθητήρα με ρυθμιζόμενη ευαισθησία, μπλοκάρισμα κινητήρα, σύστημα «πανικού», αυτόματη ενεργοποίηση, λειτουργία αλάρμ στα φλας και ενδεικτική λυχνία προειδοποίησης τύπου LED.

Ο 953 διαθέτει επιπλέον, μπαταρία αυτόνομης λειτουργίας, ηλεκτρονικό κλειδί ενεργοποίησης – απενεργοποίησης, ηλεκτρονική σειρήνα και σύστημα «μνήμης». Οι τιμές τους είναι 89,18 € (952) και 129,15 € (953), και η εξειδικευμένη καλωδίωση κοστίζει 21,70 € με το ΦΠΑ να συμπεριλαμβάνεται.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025, στην ιστοσελίδα www.kymco.gr και στο δίκτυο αντιπροσώπων της Kymco σε όλη την Ελλάδα.

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ