net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή: Peugeot LXR 200i

Η νέα πρόταση στην κατηγορία των scooter 200 κ.εκ., ακούει στο όνομα LXR και ανήκει στην Peugeot. Η Γαλλική εταιρεία έχει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή scooter και αυτό έρχεται να αποδείξει και το LXR που μπορεί και προσφέρει ότι ακριβώς θα χρειαστεί ο συνειδητοποιημένος αγοραστής του.

 
Είναι μικροκαμωμένο, σβέλτο και ευέλικτο, κινείται έξυπνα και μπορεί να περάσει ανάμεσα από… λεγεώνες αυτοκινήτων, προτού καν καταλάβεις τι έγινε. Το νέο Peugeot LXR 200 είναι έναν χαρισματικό scooter που θα καταφέρει να σας βγάλει ασπροπρόσωπους στο εφιαλτικό περιβάλλον των σύγχρονων μεγαλουπόλεων . Το χαμηλών τόνων προφίλ του τονίζει ακόμα περισσότερο το ρόλο κλειδί που θα μπορέσει να παίξει στην καθημερινή μετακίνηση σας. Στον τομέα της άνεσης το LXR αποδεικνύεται εργονομικό και ευρύχωρο για το σώμα του οδηγού. Οι χώροι δεν είναι και οι μεγαλύτεροι που έχουμε δει αλλά θα σας επιτρέψει να μεταφέρεται τα απαραίτητα για την καθημερινή μετακίνηση σας.. Επίσης το επίπεδο πάτωμα του αυξάνει τις μεταφορικές ικανότητες του LXR.

Το υγρόψυκτο μοτέρ των 171,2 κ.εκ. αποτελεί ίσως το καλύτερο χαρακτηριστικό του scooter. Διαθέτει ικανοποιητικά αποθέματα δύναμης και ροπής, τα οποία κάνουν από νωρίς την εμφάνισή τους – και, επιπλέον, δεν εξαντλούνται γρήγορα – και η λειτουργία του είναι γραμμική, χωρίς προβλήματα. Στον τομέα των φρένων το LXR θα τα καταφέρει εξαιρετικά μέσα στην πόλη και με χαμηλές ταχύτητες αλλά όσο οι ρυθμοί ανεβαίνουν θα αρχίζουν να δείχνουν και τις πρώτες τους αδυναμίες κυρίως λόγο απουσίας δύναμης. Το 200άρι της Peugeot θα δώσει από την αρχή μια ανάλαφρη αίσθηση, η οποία θα εκτιμηθεί δεόντως μέσα στην πόλη. Το χαμηλό βάρος, ο μικρός όγκος και ο πρόθυμος κινητήρας θα συνεργαστούν άψογα, ώστε να μετακινηθείτε σβέλτα σε κάθε περίπτωση, ενώ παρά τον δυναμικό του χαρακτήρα, το LXR αποτελεί ένα σταθερής συμπεριφοράς scooter.

Περισσότερα σχετικά με το νέο scooter της Peugeot θα μπορέσετε να διαβάσετε στο νέο τεύχος του MotoΤρίτη που κυκλοφορεί στης 27/10 .

 

PEUGEOT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ